Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα στην Ε.Ο Μυτιλήνης- Λουτρών- Κουντουρουδιας



Τα έργα που εκτελούνται στην Επαρχιακή οδό ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΛΟΥΤΡΩΝ-ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΥΔΙΑΣ , επισκέφθηκε την 2.9.2021 ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος, την πορεία και εξέλιξη των εργασιών.

Παρόντες κατά την επίσκεψη του Περιφερειάρχη ήταν ο Πρόεδρος των Λουτρών Βασίλης Μαμώλης, ο Ειδικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Γεώργιος Σίμος, από την Υπηρεσία Τεχνικών Έργων η επιβλέπουσα Μηχανικός Αγγελική Σαραντινού, και ο Ανάδοχος εργολάβος. 


Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, με προϋπολογισμό 541.947 ευρώ, τη Σύμβαση του οποίου με την Εργολήπτρια εταιρία υπέγραψε ο Περιφερειάρχης το Φεβρουάριο του 2021. Οι εργασίες που ξεκίνησαν πρόσφατα περιλαμβάνουν αντικατάσταση της ασφάλτου, επένδυση των βραχωδών πρανών, κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων.  

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη , ο Περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά:

« Επισκέφθηκα σήμερα τα έργα που εκτελούνται στο δρόμο Μυτιλήνης-Λουτρών-Κουντουρουδιάς , ένα έργο που έχει άμεση σχέση με την οδική ασφάλεια των πολιτών , την βελτίωση της προσβασιμότητας και την αναπτυξιακή προοπτική των περιοχών απ’ όπου διέρχεται και καταλήγει η οδός. Η υλοποίηση έργων που συμβάλλουν στη βελτίωση των προοπτικών ανάπτυξης και της βελτίωσης της ζωής των πολιτών αποτελούν για την Περιφέρεια προτεραιότητα και γι’ αυτό πράττουμε ότι είναι δυνατόν για την υλοποίησή τους.»

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λουτρών Βασίλης Μαμώλης, δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη και εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου προσωπικά και εκ μέρους όλων των κατοίκων για το έργο, την αναγκαιότητα του οποίου είδε επισκεπτόμενος την περιοχή , δεσμεύτηκε τότε και έκανε τώρα πράξη τις δεσμεύσεις του».