Έρχονται στην Μυτιλήνη η ΑΕΚ Β΄ και ο Μιχάλης Παυλής- Μεγάλο φιλικό με τον Αιολικό


Μια πολύ δυνατή φιλική αναμέτρηση έκλεισε ο Αιολικός, που υποδέχεται το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου την ΑΕΚ Β’ στον Ταρλά στην πρόβα τζενεράλε των παικτών του Μανώλη Παπαματθαιάκη πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Πέραν των φιλικών στην Αθήνα αυτές τις μέρες, η διοίκηση του Αιολικού κινήθηκε μεθοδικά ώστε να καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ για το ταξίδι στη Μυτιλήνη. Από την πρώτη στιγμή, ο Τζιμ Αντωνάκας και οι συνεργάτες του είχαν ως στόχο ένα δυνατό φιλικό στoν «Ταρλά», με την ΑΕΚ Β’ να φαντάζει ως ιδανικός αντίπαλος, αφού ταιριάζει αγωνιστικά στο προφίλ αντιπάλου που έψαχνε ο Αιολικός, αγωνίζεται στη Super League 2, ενώ διαθέτει επίσης τεράστια δυναμική ως σύλλογος, με αρκετούς υποστηρικτές στο νησί. 

Ας μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος του Αιολικού διατηρεί και εξαιρετικές σχέσεις με τον προπονητή της ΑΕΚ Β’ Σωκράτη Οφρυδόπουλο, με τον οποίο είχε συμφωνήσει προφορικά πριν προκύψει η πρόταση της ΑΕΚ, ενώ δεν πρέπει να παραλείπουμε το γεγονός πως ο άμεσος συνεργάτης του στην ΑΕΚ Β’ είναι ο Μυτιληνιός Μιχάλης Παυλής. 

Ο αγώνας θα κάνει σέντρα στις 16:30 και ήδη το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι έντονο. Μάλιστα από τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει προπώληση εισιτηρίων, ενώ θεωρείται δεδομένο πως οι δυο Σύνδεσμοι της ΑΕΚ στο νησί, αλλά και η διοίκηση του Αιολικού θα προχωρήσουν σε τιμητικές βραβεύσεις. 

Πηγή sportlesvos.gr