«Σύντομα σε νέο μόνιμο κτίριο το Μουσικό σχολείο Μυτιλήνης»- Έτοιμο το κτίριο της Παναγιουδας (ΒΙΝΤΕΟ)


Για πρώτη φορά μιλάει δημόσια ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μυτιλήνης για την μετεγκατάσταση του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης

Τον Παναγιώτη Ζαφειριού- Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μυτιλήνης συνάντησε η LesvosPost WEB TV όπου για πρώτη φορά μιλάει δημόσια σχετικά με το νέο κτήριο του μουσικού σχολείου Μυτιλήνης στον ΟΑΕΔ, στην Παναγιουδα.

Ο κος Ζαφειριού δεν κρύβει τα προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με την μετεγκατάσταση του σχολείου αλλά όπως λέει αυτή είναι μια προσωρινή λύση μέχρι να κατασκευαστεί επιτελούς νέο μουσικό σχολείο για τον Δήμο Μυτιλήνης.

Ο κος Ζαφειρίου ζήτησε επίσης την συνεργασία της σχολικής κοινότητας ώστε να ξεκινήσει ομαλά η νέα χρονιά στις 13/9 ενώ τόνισε ότι οι νέοι χώροι είναι καταλληλότεροι από τους υφιστάμενους. 

Το ζήτημα είναι στις 13 Σεπτεμβρίου που θα έρθουν οι μαθητές στο σχολείο να είναι όλα έτοιμα και να μην υπάρχουν προβλήματα», επισήμανε ο κος Ζαφειρίου.

Η αντίστροφη μέτρηση πλέον για τη μετακόμιση του Μουσικού Σχολείου έχει ξεκινήσει και όπως όλα δείχνουν η σχολική χρονιά θα ξεκινήσει, εκτός απροόπτου στις εγκαταστάσεις της Παναγιούδας.