Εσείς αποφασίσατε τι θα φορέσετε φέτος το φθινόπωρο;

H ζέστη αν και παρούσα ακόμα, σιγά σιγά αρχίζει να υποχωρεί. Η θερμοκρασία γίνεται λίγο πιο δροσερή και κάπως έτσι οδηγούμαστε προς μια αρχή όπως ορίζει κάθε νέα εποχή όπως το φθινόπωρο που έρχεται να μας χτυπήσει την πόρτα. Και όπως σε κάθε νέα αρχή έτσι και στην περίπτωση αυτή είναι αναζωογονητικό να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Είναι και αυτός ένας τρόπος να φτιάξουμε τη διάθεσή μας και να νιώσουμε τη χαρά της αλλαγής. Ας δούμε μερικές από τις άνετες, μοντέρνες και κομψές προτάσεις από την American Stars.

Κερδίστε χρόνο επιλέγοντας ανδρικά φούτερ

  
Μια επιλογή που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους και θα σας λύσει το καθημερινό δίλημμα τι να βάλω σήμερα, είναι τα ανδρικά φούτερ και πιο συγκεκριμένα το λεπτό φούτερ Jeans. Μπορείτε να το επιλέξετε είτε για μια πρωινή ή απογευματινή βόλτα ή ακόμα και για να πάτε στη δουλειά σας. Είναι ιδανικό και για ένα zoom meeting εάν δουλεύετε με τηλεργασία.


Το
λεπτό φούτερ Jeans μπορείτε να το βρείτε σε ποικιλία χρωμάτων μεταξύ των οποίων και το πετρόλ. Επιλέξτε αυτό που αναδεικνύει τα δικά σας χρώματα και χαρακτηριστικά αποκτώντας έναν πιστό και minimal σύμμαχο για τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις.

Ανδρικά παντελόνια για άνεση και στιλ


Μια άνετη και in fashion επιλογή σε ανδρικά παντελόνια είναι το Cargo Jogger Slim Fit. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μακό μπλουζάκια, με φούτερ ή ακόμη και με πουκάμισα αν θέλετε να δώσετε μια πιο επίσημη νότα στην εμφάνισή σας.

 

Μια διαχρονικά σταθερή αξία αποτελεί το κλασικό Jean παντελόνι. Μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ και ανάλογα με την περίσταση να διαμορφώνετε το υπόλοιπο σύνολο. Αν θέλετε να πάτε στο γραφείο σας μπορείτε να φορέσετε ένα πουκάμισο ή ένα κομψό μακό μπλουζάκι. Στην περίπτωση μιας χαλαρής βόλτας τότε μια καλή φθινοπωρινή επιλογή αποτελεί το λεπτό φούτερ Jeans.

Η American Stars προσφέρει πολλές επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση. Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε τα ρούχα που θα συμπληρώσουν τη δική σας γκαρνταρόμπα για το φθινόπωρο του 2021.

Δείτε τα προϊόντα: American Stars, λεπτό φούτερ Jeans, Cargo Jogger Slim Fit, κλασικό Jean παντελόνι,