«Κύκνειο άσμα» ο 5ος κύκλος του La Casa De Papel (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΗΓΗ MEGA TV

Η βραβευμένη με το Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς, La Casa De Papel, επέστρεψε για τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο της. Το ισπανικό δημιούργημα με τους ληστές που φορούν τις μάσκες του Νταλί έχει προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση και υπόσχεται να κρατήσει τους φανατικούς θαυμαστές του σε εγρήγορση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η θρυλική παρέα του Casa de Papel επέστρεψε στη μικρή οθόνη.

Ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος της δημοφιλούς σειράς Casa de Papel ξεκίνησε και προβάλλεται και οι φανατικοί της σειρά βρίσκονται ήδη αγκαλιά με το τηλεκοντρόλ.

Ο Καθηγητής, η Λισαβόνα, η Τόκυο, η Ναϊρόμπι και ο Μπερλίν αναμένεται για ακόμα μία χρονιά να σαγηνεύσουν το κοινό.

Ο δημιουργός Άλεξ Πίνα δήλωσε υποσχέθηκε στους φίλους της σειράς ότι ο τελευταίος κύκλος θα είναι επικός και ίσως ο καλύτερος από όλους.

Τα γυρίσματα έγιναν σε Δανία, Πορτογαλία και φυσικά Ισπανία, και ολοκληρώθηκαν στις 4 Μαΐου.

 

Η ισπανική σειρά που «έσπασε» τα ταμεία

Η τέλεια ληστεία καθήλωσε το κοινό από τον πρώτο κύκλο το 2017. Είναι η πρώτη μη αμερικανική σειρά του που έφτασε τα 34 εκατομμύρια θεάσεις το καλοκαίρι του 2019 και τις 65 εκατομμύρια προβολές την 4η σεζόν. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ο Προφεσόρ αποχαιρετά τους τηλεθεατές με 10 εκατομμύρια followers μόνο στο Instagram.

Ο επίλογος της «Τέλειας Ληστείας» θα γραφτεί σε δέκα επεισόδια, δύο δηλαδή περισσότερα απ’ όσα περιλάμβαναν οι κύκλοι της σειράς μέχρι σήμερα.