Από τους Προσκόπους της Λέσβου για τους πυροπαθείς κατοίκους και τα παιδιά της βόρειας Εύβοιας


Φάρμακα και ξηρή τροφή για τους πυροπαθείς

Δεύτερη αποστολή από τους Προσκόπους και την κοινωνία της Λέσβου που ξέρει από δυσκολίες. «Υιοθεσία» των 40 πυρόπληκτων μαθητών στα σχολεία της Κερασιάς και της Αγίας Άννας  στη βόρεια Εύβοια

Δεύτερη αποστολή ξηρής τροφής και απαραίτητων φαρμάκων από τους Προσκόπους της Λέσβου στους πυροπαθείς της Εύβοιας

Το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας  συγκεντρώνει σήμερα Δευτέρα 9 και αύριο Τρίτη 10 Αυγούστου από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 11 το βράδυ τα παρακάτω υλικά: Αλοιφές εγκαυμάτων και ενυδατικές αλοιφές, φυσιολογικούς ορούς, φυσιολογικά δάκρυα και κολλύρια ματιών, μάσκες προσώπου και ξηρά τροφή (μπάρες δημητριακών, κράκερς και μπισκότα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραδίδουν όποια από τα παραπάνω υλικά μπορούν στο κατάστημα «Επιλογές 1912» του Στρατή Βατή στον κεντρικό δρόμο του Μολύβου.

Ας σημειωθεί ότι ήδη από την περασμένη Πέμπτη οι Πρόσκοποι της Λέσβου απέστειλαν  τέσσερα μεγάλα κιβώτια με φαρμακευτικό υλικό για τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που επιχειρούν στα μέτωπα των δασικών πυρκαγιών καθώς επίσης και ισοθερμικές τσάντες και ατομικές τσάντες ασφαλούς μεταφοράς φαγητού και νερού.

 

«Υιοθεσία» πυρόπληκτων μαθητών

Τέλος να αναφέρουμε ότι τα τρία προσκοπικά Συστήματα της Λέσβου «υιοθετούν» τους 40 πυρόπληκτους μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων της Αγίας Άννας και της Κερασιάς στη βόρεια Εύβοια, προκειμένου να έχουν όλοι σχολικές τσάντες και ότι άλλο χρειάζονται με το άνοιγμα των σχολείων στις αρχές Σεπτεμβρίου.