Με επιτυχία η Γενική Συνέλευση στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου


Γενική Συνέλευση Πο. Συ. Λέσβου 2021

Στις 28/7/2021 και ώρα 19:00 στον αίθριο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου Elysion, στη Νεάπολη της Μυτιλήνης, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.

Λόγω απαγορεύσεων συναθροίσεων φέτος δεν μπόρεσε να γίνει στην αρχή του έτους όπως τις άλλες χρονιές. Κληθέντες να ψηφίσουν θετικά τον προϋπολογισμό και ισολογισμό βρέθηκαν παρόντες το 70% των ταμειακά εντάξει έως και την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, κάτι που επιτρέπει την εκκίνηση της, υπερβαίνει το 51% και θεωρείται απαρτία.

Προεδρεύει ο Πρόεδρος Λασκαρίδης Ιγνάτης και τηρεί τα πρακτικά ο Γενικός Γραμματέας Ανεζίνος Τάκης.

Ο Ταμίας Παναγιώτης Δουκαρέλλης συνέταξε και παρέδωσε στον πρόεδρο κατάσταση των παρόντων ταμειακά εντάξει μελών και ο πρόεδρος έδωσε εντολή έναρξης των εργασιών. Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με τον απολογισμό του 2020 που ανακοινώθηκε από τον ταμία του Πο. Συ. Λέσβου, και ολοκληρώθηκε με την εισήγηση του προϋπολογισμού του 2020 από τον Πρόεδρο Λασκαρίδη Ιγνάτη.

Συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν θέματα εκτός ημερησίας διάταξης ενώ έγινε πρόσκληση για οργάνωση και συμμετοχή των μελών σε περισσότερες εκδηλώσεις.

Το Δ.Σ. της Γ.Σ. θέλει για ακόμη μια χρονιά να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του, που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση του 2021 που έδειξαν μ αυτό τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στο σύλλογο, αλλά και το ενδιαφέρον τους στην εξέλιξη των ποδηλατικών στο νησί, καθώς συμβάλουν μ αυτόν τον τρόπο τα μέγιστα και με την παρουσία τους γεμίζουν δύναμη το Δ.Σ. για το έργο του 2021. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Ξενοδοχείο Elysion, χορηγό της αθλητικής ομάδας του Συλλόγου, για την παραχώρηση του χώρου που μας πρόσφερε στην πισίνα του Ξενοδοχείου, για την ομαλή διεξαγωγή της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του 2021 του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.