2η στο Ε1 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα τένις στην κατηγορία U12 η Νανσύ Τσακίρη από την Λέσβο


Η Νανσύ Τσακίρη, προσθέτει άλλη μια σελίδα στην ιστορία του Λεσβιακού Αθλητισμού !

Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, Νανσύ Τσακίρη ,κατάφερε να πάρει την 2η Πανελληνιά Νίκη στην κατηγορία U12 στο Εθνικό Πρωτάθλημα Ε1 που διεξήχθη στην Πάτρα.

 

Η Μυτιληνιά αθλήτρια αγωνίστηκε στο Κυρίως Ταμπλό .

1ος Γύρος επικράτησε της Βενετσιάνου Λήδας του Γ.Ο .Περιστεριού 6-0/6-2.

2ος Γύρος επικράτησε της Λέκκας Βενετίας του Ο.Α. Αθηνών 6-2/6-1.

3ος Γύρος επικράτησε της Φασουλά Νεφέλης  του Ο.Α. Γλυφάδας   6-4/7-6(1).

Στα Ημιτελικά επικράτησε της Παναγιωτίδου Λυδίας του Ο.Α. Θεσσαλονίκης 6-4/6-1.

Στον Τελικό συναντήθηκε με την αθλήτρια του Ο.Α. Τούμπας Θεσσαλονίκης  ,Παρασκευόπουλου Χρυσούλα , όπου γνώρισε την ήτα, σε ένα πολύ δυνατό αγώνα που διήρκησε σχεδόν 3 ώρες με σκορ 6-3/3-6/6-2.

Τέλος στα διπλά η Νάνσυ, αγωνίστηκε με παρτενέρ την αθλήτρια Παπαχρήστου Αλκμήνη από την Φιλιππιάδα  όπου  έφτασαν κ εκεί στον τελικό, κατακτώντας την 2η θέση .

Ο Ο.Α .Λέσβου, οι διοργανωτές , οι παρευρισκόμενοι προπονητές  άλλων ομίλων , οι συναθλήτριες της , κ πολλοί γονείς που την είδαν να αγωνίζεται , μίλησαν με τα καλυτέρα λόγια για την αγωνιστικότητα της , κ το ήθος της.

Το προπονητικό Team του Ομίλου (Τσακίρης Δημήτρης ,Βογιατζής Αντώνης, Γανώσης Παντελής , Τσακίρης Γιάννης) δήλωσαν από κοινού τα παρακάτω:

Περιμέναμε αυτήν την μεγάλη διάκριση , κ  δεν  μας αποτελεί έκπληξη.

Ήταν μόνο η αρχή .Η Νάνσυ, διαθέτει όλα τα προσόντα μιας μεγάλης αθλήτριας. Με σκληρή δουλεία θα κατακτήσουμε και την κορυφή ,αν και πλησιάσαμε μια ανάσα από αυτήν .Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κοινό του Ομίλου μας, που κατέκλισε το διαδίκτυο με ευχές και συγχαρητήρια την προσπάθεια που έκανε η Νάνσυ.  Μας συγκίνησε πραγματικά  , έδινε σε όλους θετική ενέργεια .

Επίσης η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Ειρήνη Τσακίρη , στο ίδιο  τουρνουά, αλλά σε μεγαλύτερη κατηγορία U14  κέρδισε 4 παιχνίδια, έφτασε μια ανάσα πριν τα ημιτελικά κ εκεί δέχτηκε τον άδικο αποκλεισμό της, από την επιδιαιτητή των αγώνων, διότι κατά τα λεγόμενα του επιδιαιτητή δεν προσήλθε εγκαίρως στην προγραμματισμένη ώρα.

Τέλος αξιέπαινη  θεωρείτε κ η συμμετοχή του αθλητή Κουμπά Ευάγγελου του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, που αγωνίστηκε ,σε μια κατηγορία μεγαλύτερη από αυτήν που είναι, στην U16.

Ο  Βαγγέλης έχασε σε ένα κλειστό παιχνίδι από τον Ζαφειρόπουλο Ι. του ΑΚΑ Μαραθώνα, ο όποιος και  προχώρησε αρκετά μέσα στο Ταμπλό.