Γιώργος Μαντέλας - Ουσιαστικός ανασχηματισμός σε υπουργεία αιχμής (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΗΓΗ MEGA TV

Τον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη σχολίασε ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», Γιώργος Μαντέλας, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA.

«Αναρωτιέται κανείς τι είδους υπουργικού συμβουλίου θα συνεδριάσει αύριο, από τη στιγμή που οι περισσότεροι από τους μετέχοντες του υπουργικού συμβουλίου θα έχουν αμφιβολίες εάν θα είναι στο επόμενο» σχολίασε αρχικά ο ο διευθυντής των «ΝΕΩΝ».

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μαντέλα, η ανακοίνωση του ανασχηματισμού την προσεχή Πέμπτη είναι ένα εύλογο χρονικό διάστημα, διαφορετικά, συνέχισε, οι ανακοινώσεις επίκεινται από εβδομάδα. «Αν όχι ωρών, θέμα ημερών ο ανασχηματισμός» είπε.

Όπως ανέφερε, υπουργοί που συμμετείχαν σε βασικά υπουργεία, όπως το Υγείας, το Παιδείας και τοΠροστασίας του Πολίτη, είτε θα μετακινηθούν είτε θα αποχωρήσουν από την κυβέρηση. «Ουσιαστικός ανασχηματισμός σε υπουργεία αιχμής».

«Σίγουρα θα έχουμε θεσμικό και δομικό ανασχηματισμό, αλλαγές και σε υπουργεία αυτά καθ’ αυτά» τόνισε ο Γιώργος Μαντέλας.

Ως παράδειγμα έθεσε τόσο ένα καινούργιο χαρτοφυλάκιο για την Κλιματική Κρίση, ενώ όπως είπε «θα δούμε μια διαφορετική Πολιτική Προστασία».

«Θα δούμε έναν πραγματικό ανασχηματισμό» κατέληξε ο διευθυντής των «Νέων».