Την Κυριακή ο μεγάλος Αγώνας Υγείας Μεσοτόπου


Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost.com

 

Ο Α. Ο. Μεσοτόπου διοργανώνει την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 και ώρα 18:00 τον Δρόμο Υγείας Μεσοτόπου Λέσβου με τερματισμό το Ταβάρι.

Κεντρικό σημείο της διοργάνωσης είναι η παραλιακή κεντρική πλατεία στο Ταβάρι του Μεσοτόπου. Οι διαδρομές των αγωνισμάτων θα διεξαχθούν σε δημόσιους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή του Μεσοτόπου. ΟΛΟΙ οι τερματισμοί των αγωνισμάτων θα γίνονται στην παραλιακή πλατεία στο Ταβάρι.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ:

-500μ. και 1.000μ. για παιδία δημοτικού σχολείου.

- 5.000μ.

-3.000μ.

-3.000μ Δυναμικό Βάδην

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στα αγωνίσματα δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές & αθλήτριες συλλόγων αλλά και κάθε Έλληνας πολίτης ή αλλοδαπός όλων των ηλικιών.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν την ημέρα των αγώνων, από ώρα 14:00 έως 17:30 στην ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ των αγώνων που θα βρίσκεται στο σημείο τερματισμών.

 

ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ

Η οριστικοποίηση των δηλώσεων και η παραλαβή αριθμών για όλες τις κατηγορίες, θα γίνει την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 από 14:00 έως 17:30 στην ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ των αγώνων που θα βρίσκεται στο σημείο τερματισμών.

 

ΕΠΑΘΛΑ

Στους πρώτους νικητές-τριες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα μετάλλια και διπλώματα. Στους δεύτερους και τρίτους νικητές-τριες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην προκήρυξη του αγώνα που είναι αναρτημένη μέσω της ιστοσελίδας aomesotopoy.blogspot.gr.