5 συλλήψεις οδηγών σε Μυτιλήνη, Γέρα, Καλλονή- Οι δυο ήταν … «μεθυσμένοι»


Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, το τελευταίο τριήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς, του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας και του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, πέντε (5) άτομα, τα οποία κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

 

Την (23-08-2021) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (22-08-2021) στο 4ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης-Καλλονής, αλλοδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. φορτηγό όχημα, χωρίς να είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, καθώς όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την (21-08-2021) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (21-08-2021) στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, ημεδαπός ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, βρισκόμενος όπως διαπιστώθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την (21-08-2021) στο Πλωμάρι, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές