Foxbet: Ιταλία που θυμίζει... Ισπανία


Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Διάβασε εδώ πως θα εκμεταλλευτείς το κουπόνι stoiximan efood!

Ιταλία - Ισπανία: Η αναβίωση του τελικού του Euro 2012 (θρίαμβος με 4-0 των Ισπανών) και του νοκ άουτ στη φάση των «16» στο Euro 2016 (πρόκριση με 2-0 των Ιταλών) είναι αναμφίβολα ο σημαντικότερος ημιτελικός του Euro 2020. Το ενδιαφέρον μεγαλώνει, αφού η Ιταλία του Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν θυμίζει σε πολλά πιο παλιές εκδοχές των «Ατζούρι». Ναι μεν η άμυνα παραμένει σοβαρή, όμως μεσοεπιθετικά το οριακό φαβορί του ζευγαριού πετάει. Παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και έχει αποκτήσει ισορροπία στο παιχνίδι του.

Η πρόκριση, επίσης, επί του Βελγίου (σχετικά άνετα μάλιστα) δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο ποντάρισμα επάνω στους Ιταλούς. Η Ισπανία πέρασε στα ημιτελικά, διορθώνοντας τα λάθη που έκανε μέσα στον αγώνα και απέναντι στους Κροάτες και κόντρα στους Ελβετούς. Και στα δύο νοκ άουτ προηγήθηκε, η άμυνά της, όμως, παρουσίασε σοβαρά θέματα. Χρειάστηκε να παίξει 240 αγωνιστικά λεπτά, να περάσει μία διαδικασία πέναλτι, να χρειαστεί να σκοράρει 5 γκολ σε κανονική διάρκεια και παράταση με τους Κροάτες, να μην πληρώσει την αδυναμία να πετύχει έστω 1 τέρμα στον παίκτη παραπάνω με τους Ελβετούς.

Με απουσίες, με ορισμένους κομβικούς παίκτες ντεφορμέ σε κάποια παιχνίδια, αν η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν λεγόταν Ισπανία ίσως να είχε γονατίσει. Ευρωπαϊκό ντέρμπι είναι, μπορούν τα πάντα να γίνουν, αλλά ως καλύτερη ομάδα εκ των προτέρων λογίζεται η Ιταλία. Θυμίζει πιο πολύ… Ισπανία στα καλά της και αυτό τη χρίζει αυτόματα φαβορί. Έχει τη δυναμική να περάσει τους Ίβηρες, όπως το έπραξε με το Βέλγιο, οπότε αυτό θα είναι το κύριο ποντάρισμα. Από εκεί και πέρα, για μεγαλύτερη απόδοση, η πιθανότητα να βρει δίχτυα μέσα στο παιχνίδι ο Κιελίνι καλοπληρώνει ξανά. Θα το κυνηγήσει ο πολύπειρος αμυντικός, όπως πάντα σε ματς που καίνε, ενώ προωθείται αρκετά συχνά ειδικά στις στημένες μπάλες.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Euro 2021 στο Foxbet.