Στην Αγρα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης


Συνεχίζοντας τις περιοδείες του σε χωριά της Λέσβου, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης επισκέφτηκε στις 22.07.2021 την Άγρα, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δημήτρη Ακριώτη. 

Εκεί τον υποδέχτηκαν η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Δυτικής Λέσβου Ασανούλα Γιαννή Κοκκινέλλη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στρατής Γελαγώτης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας  Ανδρέας  Ουζουνέλλης και μέλη του τοπικού συμβουλίου. 

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τα άμεσης προτεραιότητας έργα που θέτουν οι κάτοικοι και συζήτησε για τις παρεμβάσεις που μπορεί να γίνουν από την Περιφέρεια.

Αμέσως μετά δήλωσε:

«Επισκεφτήκαμε μαζί με τους συνεργάτες μου την Άγρα και συζητήσαμε από κοντά τα προβλήματα και τις προτεραιότητες που μας έθεσαν η Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα όχι μόνο στην Άγρα αλλά σε όλα τα χωριά και προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και όπου μπορούμε.  Αυτό που ζητάω κάθε φορά σε κάθε μου επίσκεψη είναι να είμαστε πρακτικοί και να λύνουμε βασικά θέματα και όχι να υποσχόμαστε απλά και μόνο για να γινόμαστε αρεστοί προς στιγμήν».