Σήμερα η πρώτη μεγάλη συναυλία του φετινού Λεσβιακού Καλοκαιριού με την Ελένη Βιτάλη στο κάστρο ΜυτιλήνηςΧορηγός επικοινωνίας LesvosPost

Σήμερα Παρασκευή 16 Ιουλίου και ώρα 21:30, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη από μία σειρά μεγάλων συναυλιών στο πλαίσιο του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2021, με την Ελένη Βιτάλη να ανοίγει την αυλαία στο Κάστρο Μυτιλήνης, υποσχόμενη μία μοναδική βραδιά γεμάτη μελωδίες και αναμνήσεις.


Ενημερώνουμε ότι εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr

(https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-kastrou-mytilinis/lesviako-kalokairi-2021-eleni-vitali/), ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο και στην είσοδο του Κάστρου Μυτιλήνης την ημέρα της συναυλίας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και την αποφυγή συνωστισμού, η προσέλευση θα ξεκινήσει στις 19:30, ήτοι δύο ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα στον χώρο της συναυλίας, ο οποίος είναι διαμορφωμένος ώστε οι θεατές να παρακολουθήσουν με άνεση και ασφάλεια την μουσική εκδήλωση.

Παρακαλούνται όσοι προσέλθουν να τηρήσουν τα απαραίτητα μέτρα, φορώντας μάσκες και παραμένοντας στις θέσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.