Στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.ΛΙΜ.Ε. ο Κώστας Παπαδόπουλος


Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος  (Ε.ΛΙΜ.Ε.), συμμετείχε την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021, στη Συνεδρίαση του Δ.Σ., της Ε.ΛΙΜ.Ε., που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς στον Πειραιά.

Στην συνεδρίαση συμμετείχε διαδικτυακά και ο Αντιπρόεδρος της ATTICA GROUP και Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (Σ.Ε.Ε.Ν.) κ. Μιχάλης Σακέλλης.

Εκτός των προς συζήτηση θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ο κ. Παπαδόπουλος, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δ.Λ.Τ.Λ., σχετικά με την υποστελέχωση του προσωπικού, την τεράστια μείωση των εσόδων τα τελευταία έτη λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος και της πανδημίας του κορωνοιού  και τα προς εξέλιξη τεχνικά έργα στα λιμάνια του νησιού, προβλήματα κοινά για όλα τα Δ.Λ.Τ., εκτός του μεταναστευτικού, το οποίο δεν το αντιμετωπίζουν όλα τα Δ.Λ.Τ..

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.ΛΙΜ.Ε. κ. Άγγελος Καρακώστας δεσμεύτηκε μετά από ομόφωνη απόφαση και όλων των Μελών του Δ.Σ., να συμβάλει η Ένωση με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο στην επίλυση των προβλημάτων μας και να προωθήσει τα αιτήματά μας,  στα αρμόδια Υπουργεία,  επιδεικνύοντας  με αυτό τον τρόπο, το άμεσο ενδιαφέρον της Ένωσης για τα Δημοτικά – Διαδημοτικά Λιμενικά Ταμεία.

Το Δ.Σ. της Ε.ΛΙΜ.Ε. αποτελείται από 13 μέλη,  τα 11 είναι οι Οργανισμοί Λιμένων Ελλάδας και 2 μέλη είναι από τα Δ.Λ.Τ., εκ των οποίων το ένα, είναι το Δ.Λ.Τ.Λέσβου, διά του Αντιπροέδρου του και  το οποίο για πρώτη φορά συμμετέχει, αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο, το κύρος του, και το άλλο μέλος είναι το Δ.Λ.Τ. ΣΥΡΟΥ.