«Βροντατζηδες και Φορτουνατζηδες……»


Πολλά ακούγονται και πολλά γράφονται το τελευταίο διάστημα για την συνεργασία της Περιφερειακής Αρχής Μουτζούρη με την παράταξη Καλογήρου.

Μια συνεργασία η οποία έχει θερμούς υποστηρικτές αλλά και αρνητές, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Αυτό που έχει «μπλοκάρει» όπως έχει διαρρεύσει την εξέλιξη της συνεργασίας, είναι η απαίτηση από πλευράς Καλογήρου για να πάρει την Αντιπεριφέρεια Οικονομικών.

Μια απαίτηση που για τους γνωρίζοντες, αποτελεί βασικό πυλώνα κάθε Περιφερειακής Αρχής και δεν θα μπορούσε καν να μπει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Πόσο δε μάλλον όταν η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Αναστασία Αντωνέλλη, εκτός από την επιτυχημένη διετία που συμπληρώνει στην θέση αυτή, αποτελεί, κατά γενική ομολογία, ένα απ τα ικανά και παραγωγικά στελέχη της Περιφερειακής αρχής.

Έχει δε δημόσια δηλώσει ότι θα είναι μαζί με τον Μουτζούρη εάν αυτός ξανά είναι υποψήφιος. Αυτά προφανώς και τα γνωρίζει και η κα. Καλογήρου και οι συνεργάτες της, άρα προς τι η απαίτηση αυτή, όταν εκ των πραγμάτων θεωρείται «παράλογη»? Προφανώς γιατί η κ. Καλογήρου δεν θέλει την συνεργασία, αφού για τους γνωρίζοντες δεν "συγχωρεί και δεν ξεπερνά τις ηττες" της! Και εδώ έχουμε μια διπλή ήττα της Καλογήρου:

Ηττήθηκε στις εκλογές απ τον ανεξάρτητο Μουτζούρη ....και ηττήθηκε και στον τόπο καταγωγής της στα Βασιλικά-τόπος καταγωγής και του τότε Εκτελεστικού της Γραμματέα Γιώργου Καμπούρη, ξαδέρφου της Αναστασίας Αντωνέλλη η οποία επίσης κατάγεται απ τα Βασιλικά !!

 "Βροντάτζηδες τσε Φουρτουνάτζηδες" δηλαδη!

Έτσι και χθες η παράταξη Καλογήρου δεν ψήφισε την τροποποίηση του προϋπολογισμού η οποία αποδεχόταν την επιχορήγηση 100.000 ευρώ, για την αγροταυτότητα και έπαιρνε 100.000 από τον Πολιτισμό για να μπουν για τις ανάγκες Πολιτικής Προστασιας (πυρκαγιές κ.λ.π)!!!

Αχ καημένε Στρατή...

 

«Ο παραπολιτικός….»