Απόλυτη στήριξη Αντωνέλλη σε Μουτζούρη

Πηγή stonisi.gr



Δήλωση της αντιπεριφερειάρχη Αναστασίας Αντωνέλλη στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου. Εξελίξεις σε σύντομο διάστημα για τη συνεργασία με την παράταξη Καλογήρου, προανήγγειλε ο Κώστας Μουτζούρης

«Θα είμαι ξανά υποψήφια με τον Κώστα Μουτζούρη, όταν θα γίνουν οι Περιφερειακές εκλογές το 2023, δήλωσε μπροστά στις κάμερες η Αναστασία Αντωνέλλη, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Περιφερειάρχη στα Μέσα Ενημέρωσης για το πολιτιστικό φεστιβάλ της Περιφέρειας. Μάλιστα σημείωσε η Αναστασία Αντωνέλλη, ότι ο Κώστας Μουτζούρης είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, κορυφαίος δάσκαλος αλλά και ο καλύτερος Περιφερειάρχης που θα μπορούσαν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να έχουν τα νησιά μας.

Αναφερόμενος από την πλευρά του ο Κώστας Μουτζούρης στα δημοσιεύματα και τη φημολογία περί παραίτησης της αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Οικονομικών εποσήμανε μεταξύ άλλων ότι αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματιοκότητα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Περιφερειάρχης, απαντώντας σε ερώτηση του «ΝΗΣΙΟΥ» για την πορεία των συζητήσεων με την παράταξη της Χριστιάνας Καλογήρου, σημείωσε ότι η Περιφερειακή Αρχή είναι ανοιχτή σε συζητήσεις και συνεργασίες με όλες τις παρατάξεις και πρόσθεσε με νόημα ότι πολύ σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν.

Πηγή stonisi.gr