9 χρόνια LesvosPost......15.281.829 αναγνώστες και… “ευχαριστώ”! «15/07/12-15/07/21»


9 χρόνια LesvosPost, 9 χρόνια ειδήσεις. 9 χρόνι α συνεχούς ενημέρωσης. 

Για τους λάτρεις των αριθμών, στο site που διαβάζετε, έχουν δημοσιευθεί περισσότερα από 65.000 θέματα! Δισεκατομμύρια λέξεις, και πάνω από 2.000 πρωτότυπα θέματα!

Το «LesvosPost» στήθηκε πάνω σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: Ταχύτητα, εγκυρότητα, αντικειμενικότητα, σεβασμός στον αναγνώστη.

Όλα αυτά τα χρόνια, σας μεταφέρουμε, λεπτό προς λεπτό, τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Λέσβο την Ελλάδα και τον κόσμο! Δε ζήσαμε απλά την έκρηξη του ελληνικού Διαδικτύου. Ήμασταν μέρος της.

Τα κάναμε όλα καλά; Σίγουρα όχι…

Μετά από 9 χρόνια αρκετής εσωστρέφειας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσοι σχετίζονται ή εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο με το site.

Αρχικά, ευχαριστούμε τους ανθρώπους που έχουν εργαστεί για το μέσο.

Εν συνεχεία, ευχαριστούμε τις εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν αυτά τα 9 χρόνια. Μας τιμάτε με τη συνεργασία σας.

Ήδη από το ξεκίνημα μας, αρκετές μικρές αλλά και μεγαλύτερες τοπικές επιχειρήσεις, μας εμπιστεύθηκαν και επέλεξαν να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσα από τις σελίδες μας. Και ήταν αυτές που κράτησαν ζωντανό το εγχείρημα μας. Στη συνέχεια προστέθηκαν και άλλες μεγαλύτερες επιχειρήσεις από κάθε κλάδο δραστηριότητας, ενώ παράλληλα αρκετές εθνικές και πολυεθνικές εταιρείες συμπεριέλαβαν το LesvosPost στο διαφημιστικό σχεδιασμό τους.

Από εκεί και πέρα μέχρι και σήμερα το LesvosPost έχει καθιερωθεί στην τοπική ενημέρωση της Λέσβου, ενώ είναι σημείο αναφοράς στα μεγάλα εθνικά ενημερωτικά δίκτυα, τα οποία αρκετές φορές έχουν αναδημοσιεύσει ρεπορτάζ μας, φωτογραφίες και βίντεο που έγιναν πρωτοσέλιδα. 

Η πιο σημαντική όμως αναγνώριση που θεωρούμε ότι έχουμε κερδίσει και αυτό μας το επιβεβαιώνουν καθημερινά οι αναγνώστες μας, είναι η αξιοπιστία στην ενημέρωση και η καθημερινή μας προσπάθεια να στεκόμαστε δίπλα στα προβλήματα των πολιτών και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δώσει λύσεις σε αυτά. Δεν είναι λίγες οι φορές που η καθημερινή ειδησεογραφία διαμορφώνεται από θέματα που μας στέλνουν οι πολίτες και για αυτό τον λόγο εμείς εδώ λέμε ότι τη φυσιογνωμία του site την διαμορφώνετε όλοι εσείς.  

Οι 15.281.829 αναγνώστες μας όλα αυτά τα χρόνια (νούμερα ιλιγγιώδη για ένα επαρχιακό site) είναι η μόνη μας δύναμη και χάρη σε αυτούς, σε όλους εσάς δηλαδή, προχωρούμε σε νέες συνεργασίες, νέες ενότητες, νέες εκπλήξεις (… σύντομα!).

Όλοι εμείς εδώ στην Ομάδα του LesvosPost, σας ευχαριστούμε που αυτά τα 9 χρόνια ήσασταν κοντά μας, είτε ως αναγνώστες, είτε ως συνεργάτες μας.

Χαιρόμαστε για τις επιτυχίες μας αλλά και τις όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει. Συνεχίζουμε. Πιο έμπειροι και πιο ώριμοι. Το ίντερνετ έχει αλλάξει, το αντιλαμβανόμαστε όλοι. Και ξέρουμε πως θ’ αλλάξει ακόμη περισσότερο.

Ναι, αυτή η εποχή που περιγράψαμε, ανήκει σε όλους. Είναι και δικιά μας, και δικιά σας. Εξάλλου, μαζί τη ζήσαμε…

Χρόνια πολλά LesvosPost!

 

Δ/ντης LesvosPost Media Group

Στεφάνου Γεώργιος

 

-Τα στοιχεία που σας παρουσιάζουμε παρακάτω είναι στοιχειά μετρήσεων που προέρχονται από το έγκυρο site μέτρησης επισκεψιμότητας ιστότοπων google analytics, του πιο αξιόπιστου συστήματος μέτρησης επισκεψιμότητας ιστοσελίδων παγκοσμίως που δημιούργησε και διαθέτει η Google.. 

Τα στατιστικά μας στα 9 χρόνια λειτουργίας μας (15-07-12 έως 15-07-21) είναι

Επισκέπτες 15.281.853

Πραγματικές προβολές σελίδων 50.505.834