Ν. Χηρας «700€ χρέωσε τους δημότες της Δυτικής Λέσβου ο Τ. Βερρος… για μια φωτογραφία… στην Αθήνα»


Ανακοίνωση από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΤΑΞΗ  ΞΕΚΙΝΑΜΕ του ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ 

Καλωσορίζουμε την υλοποίηση από την Κυβέρνηση του από  13-04-2021 αιτήματος της υπηρεσίας "Κτιριακές  Υποδομές Α.Ε", κατόπιν της απόφασης που είχε πάρει το 2017 ο τότε Δήμος Λέσβου.  Συγκεκριμένα  στις 23/6/2021 εκδόθηκε η άδεια επισκευής  του  Δημοτικού  Σχολείου Πολιχνίτου που επλήγη από το σεισμό του 2017. 

Συγχαίρουμε πρωτίστως  τον  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πολιχνίτου που από   το 2017  ξεκίνησε αυτή τη προσπάθεια. Την πρόταση στήριξαν ο τότε Δήμος Λέσβου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αλλά και οι Βουλευτές του νησιού μας.

Λυπούμαστε, όμως, που αυτήν ακριβώς την προσπάθεια επιδίωξε να καπηλευτεί ο κ . Βέρρος. Συγκεκριμένα, όταν έμαθε ότι πρόκειται να εκδοθεί η σχετική άδεια  έσυρε  μαζί του στην Αθήνα  τον κ. Κατράνη (!) προβαίνοντας σε ένα από τα γνωστά του άνευ ουσίας επικοινωνιακά θεάματα. 

Ο κ. Βέρρος, λοιπόν, ούτε λίγο ούτε πολύ χρέωσε τον Δήμο με 700 ευρώ (!) για μια φωτογραφία που περισσότερο θυμίζει επίσκεψη μαθητών σε αξιοθέατα της πρωτεύουσας παρά επίσημη συνάντηση Δημάρχου.   

Αναρωτιόμαστε, επομένως, κύριε Βέρρο, αν  ήταν αναγκαία τα 700€ οδοιπορικά και η business class θέση σας για να παραλάβετε μια ήδη δρομολογημένη απόφαση; Τι φοβηθήκατε μήπως δεν σας την κοινοποιήσουν;