1α ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΑ ΒΕΝΙΑΜΙΝΕΙΑ 2021 | 10-11/07 Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης1α ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΑ ΒΕΝΙΑΜΙΝΕΙΑ 2021


● Αγώνας επίδειξης (simultane) με τον

FM κ. Μιχαηλίδη Ανέστη● Τουρνουά Open Rapid 5 γύρων


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Διοργανωτές: Λέσχη Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος

Χώρος: Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης

Ημερομηνίες: 10-11 Ιουλίου

 2021 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Θα τηρηθεί αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας που περιλαμβάνει υποχρεωτικά έλεγχο αντιγόνου Covid-19 με μοριακό τεστ (RT-PCR) 24-48 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων, ή με άμεσο τεστ αντιγόνου (Rapid Antigen Test-RAT) 24 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων ανεξάρτητα από το ιστορικό εμβολιασμού. H χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη την διάρκεια των αγώνων. Με βάση το Υγειονομικό Αγωνιστικό Πρωτόκολλο για τη συμμετοχή στο τουρνουά ΔΕΝ γίνονται αποδεκτά τα αυτοδιαγνωστικά τεστ (self tests). Η διενέργεια των τεστ αντιγόνου Covid-19 είναι ευθύνη των συμμετεχόντων. H Διεύθυνση των αγώνων διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει αθλητή που παρά τις συστάσεις δεν τηρεί τα μέτρα ασφαλείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ● Αγώνας επίδειξης (simultane) με τον FM κ. Μιχαηλίδη Ανέστη :

Σάββατο 10/7, 7.00 μ.μ. (φυσική επιβεβαίωση συμμετοχών 6:15-6:45 μ.μ.)

● Τουρνουά rapid open 5 γύρων :

Κυριακή 11/7, 6.30 μ.μ. (φυσική επιβεβαίωση συμμετοχών 5:30-6:00 μ.μ.)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές, ανεξαρτήτως ηλικίας και ένταξης σε σύλλογο, που γνωρίζουν τους βασικούς κανόνες που χαρακτηρίζουν το σκάκι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

● τηλεφωνικά : 697-2659397

● με email : dlamprouplomari@gmail.comμέχρι την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω συγκεκριμένου αριθμού συμμετοχών. Με την άφιξη των σκακιστών στο χώρο των αγώνων θα πρέπει να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή τους στην γραμματεία των εκδηλώσεων. Στον χώρο των αγώνων θα γίνονται εγγραφές μόνο εάν υπάρχουν κενές θέσεις.

ΣΥΣΤΗΜΑ

Ελβετικό πέντε (5) γύρων για το open rapid.ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ

Δέκα (10) λεπτά +3 δευτερόλεπτα ανά κίνηση (από την πρώτη κίνηση) ανά σκακιστή για την ολοκλήρωση της παρτίδας.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ

Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Σ.Ο. και της F.I.D.E.ΕΠΑΘΛΑ

Στο open rapid θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι σκακιστές της γενικής κατάταξης, οι τρεις πρώτες σκακίστριες και οι τρεις πρώτοι της Ακαδημίας και του αγωνιστικού U18 τμήματος της Λέσχης Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος. Αναμνηστικά θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.


Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2021 με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης και φιλοδοξούμε να οργανώνεται κάθε χρόνο.