Foxbet: Ούτε Πέρισιτς, ούτε... παραπρόπερσιτς!


Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Διάβασε εδώ αναλύσεις και προγνωστικά για το κοπα αμερικα 2021!

H αλήθεια είναι πως η Ισπανία δεν έχει πείσει έως τώρα στη διοργάνωση. Ίσως μόνο την τελευταία αγωνιστική στο 5-0 επί της Σλοβακίας, όπου ξέσπασε. Σε αυτό το ματς η ουσιαστική διαφορά ήταν η παρουσία του Μπουσκέτς, του αρχηγού των «φούριας ρόχας», ο οποίος είχε χάσει τα δύο πρώτα ματς των ομίλων, λόγω της ανάρρωσης από τον κορωνοϊό. Απλοποίησε σημαντικό το παιχνίδι, που ήταν σαφώς μπερδεμένο στους αγώνες που αυτός έλειψε. Γενικά η ειδησεογραφία της Ισπανίας τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του Euro θυμίζει... σαπουνόπερα, με τελευταίο επεισόδιο τις απειλές που δέχτηκε ο Μοράτα για τη ζωή του, μετά το νέο χαμένο πέναλτι στον προηγούμενο αγώνα. Πάντως, όλα αυτά δείχνουν να έχουν συσπειρώσει τους Ισπανούς και με τόσα φαβορί που τίθενται εκτός μέρα με τη μέρα, ποιος ξέρει...

Η Κροατία από την πρώτη αγωνιστική έδειξε πως είναι ένα επίπεδο κάτω από την ομάδα που πριν από περίπου τρία χρόνια έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ (ηττήθηκε με 4-2 από τη Γαλλία). Μια... πινελιά από αυτήν πήραμε στο ματς με τη Σκωτία, όπου ο Μόντριτς ήταν λες και είχε κάνει... λίφτινγκ και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Ζήτημα το αν ο 35χρονος οργανωτής του συγκροτήματος του Ζλάτκο Ντάλιτς είναι σε θέση να αποδόσει στο ίδιο επίπεδο μέσα σε τόσο μικρό διάστημα. Μάλιστα, αυτή τη φορά δε θα έχει στο πλευρό του ούτε τον τιμωρημένο Λόβρεν, ούτε τον πρώτο σκόρερ (2 γκολ) της Κροατίας στο Euro, Πέρισιτς, που νόσησε από κορωνοϊό. Δύο από τις σημαίες της ομάδας, μαζί με τον ίδιο φυσικά.

Συνεπώς, από τη στιγμή που η Κροατία δεν είναι στο επίπεδο που ήταν... παραπρόπερσι και δεν θα έχει τον Πέρισιτς, θα πάω με την επικράτηση των Ισπανών, με την ελπίδα πως δε θα αστοχήσουν σε 6ο σερί πέναλτι (αν καταλογιστεί φυσικά)!

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Euro 2021 του Foxbet.