Χήρας: «Είμαστε αντίθετοι στην καταπάτηση του αιγιαλού και την εξυπηρέτηση συμφερόντων στην Σκάλα Ερεσού»


Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του δήμου δυτικής Λέσβου  «ΞΕΚΙΝΑΜΕ» για την δημιουργία θεματικού πάρκου στην παραλία της Σκάλας Ερεσού


Κατά τον κ. Βέρρο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους του ,  η όλη αναστάτωση σχετικά με την παραλία της Σκάλας Ερεσού οφείλεται «στην ελλιπή και κακή ενημέρωση των πολιτών της περιοχής», εμείς όμως δεν έχουμε κανέναν λόγο να τον πιστεύουμε και αυτό γιατί τα «αθώα λαθάκια» κρύβουν συνήθως ιδιοτέλεια, ειδικά σε θέματα " μεσιτικού " ενδιαφέροντος . 

 Η εμμονή της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία Θεματικού Πάρκου στην θέση «Αφεντέλι» αποτελεί τον Δούρειο Ίππο για την έκδοση και άλλων οικοδομικών αδειών από ιδιοκτήτες παρακείμενων οικοπέδων. 

Εφόσον εκδοθεί άδεια δόμησης για τη περιοχή που επιζητά διακαώς να γίνει το Θεματικό Πάρκο ο κ. Δήμαρχος ανοίγει διάπλατα την έκδοση νέων αδειών στους εκεί ιδιοκτήτες οικοπέδων.

Κι όλα αυτά εντός αιγιαλού.     

Η κ. Γιαννή το διατύπωσε κομψά «ήπιες παρεμβάσεις στον αιγιαλό», αλλά ο κ. Ρούσσης φανέρωσε τον κυνισμό που διακρίνεται ο ίδιος και η Δημοτική Αρχή δηλώνοντας πως «αν καθυστερήσουν το έργο θα τους μηνύσουμε» βλέποντας και μετατρέποντας τους ντόπιους σε παραθεριστές (!!).

Ως Δημοτική Παράταξη είμαστε υπέρ της δημιουργίας Θεματικού Πάρκου, αλλά αντίθετοι στην καταπάτηση του αιγιαλού και την εξυπηρέτηση συμφερόντων.

 Για τον κ. Βέρρο η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, ο σεβασμός στην βούληση της τοπικής κοινωνίας και των επιχειρηματιών της περιοχής δεν έχουν καμία αξία. 

  Αυτά αξίζουν πραγματικά στον τόπο μας;

 

       ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΤΑΞΗ 

                ΞΕΚΙΝΑΜΕ

   ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ