Αρωγός στην υποστήριξη των μαθητών και εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Παπάδου ο φορέας «Γέφυρες Τέχνης»


Για ακόμη μία φορά, η διαχειρίστρια του φορέα «Γέφυρες Τέχνης» Άνχελα Μαρία Αρμπελάεθ, στέκεται αρωγός στην υποστήριξη των μαθητών και εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Παπάδου, προσφέροντας υγειονομικό υλικό (12.000 μάσκες και αντισηπτικά) για την αντιμετώπιση της διασποράς του Covid-19, ακόμη, γραφική ύλη (τετράδια, μολύβια, μπογιές, επιτραπέζια παιχνίδια) καθώς και μουσικά όργανα για την κάλυψη των αναγκών στη διαδικασία εκπαίδευσης.

Ο φορέας «Γέφυρες Τέχνης» αποδεικνύει έμπρακτα την προσπάθεια υποστήριξης όλων των παιδιών, ανεξαρτήτως κοινωνικής, οικονομικής, φυλετικής διάκρισης, θρησκείας, χρώματος και εθνικότητας. Όλα τα παιδιά, δικαιούνται ένα παράθυρο στη γνώση, με σεβασμό, φροντίδα και κυρίως αγάπη. Μέσα από τέτοιου είδους δράσεις, τα παιδιά νιώθουν το σχολείο δεύτερο σπίτι τους και αναπτύσσουν δεξιότητες, ανοχής και σεβασμό του «άλλου».

Η σχολική χρονιά, που ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες, δημιούργησε πολλά προβλήματα, κυρίως στο τομέα της επικοινωνίας και της μάθησης γενικότερα. Η υποστήριξη, ως «μικρό δωράκι» ήρθε να συμπληρώσει τη χαρά των παιδιών με την επιστροφή τους στα θρανία, με το άνοιγμα των σχολείων μετά το Πάσχα.

Όλη η εκπαιδευτική κοινότητα, δάσκαλοι, μαθητές και γονείς του Δημοτικού Σχολείου Παπάδου, ευχαριστεί θερμά την κ. Άνχελα-Μαρία Αρμπελάεθ και τον φορέα «Γέφυρες Τέχνης» με την ευχή να συνεχίζει να δημιουργεί γέφυρες δημιουργικότητας μεταξύ των ανθρώπων, για ένα καλύτερο κόσμο, τον κόσμο των παιδιών μας, του σήμερα και του αύριου.

 

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γιώργος Ζορμπάς