Κ. Μουτζούρης: Έργα και παρεμβάσεις για την ανάπτυξη της Γέρας



Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη, πραγματοποιήθηκε την 14.06.2021 ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Γέρας, με θέμα τον σχεδιασμό και την υλοποίηση τεχνικών έργων στην περιοχή.

 Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Απόστολος Αλατζάς, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Αρώνης, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αφροδίτη Κουρογένη, ο Αντιδήμαρχος Γέρας Παράσχος Μανούσος, οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των τοπικών κοινοτήτων της Γέρας και οι ειδικοί συνεργάτες του Περιφερειάρχη Μιχάλης Πολυπαθέλλης και Κατερίνα Καραγιάννη.


Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τις προτεραιότητες και τα έργα τα οποία μπορεί να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια, αλλά και για τις άμεσες ανάγκες που υπάρχουν στα χωριά της Γέρας προκειμένου να διευκολυνθεί η καθημερινότητα των κατοίκων.

Αμέσως μετά την σύσκεψη ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλησα να πραγματοποιήσουμε μαζί με τους συνεργάτες μου μια ευρεία σύσκεψη στην Γέρα, παρουσία των εκπροσώπων της περιοχής, προκειμένου να συζητήσουμε τις προτεραιότητες που εκείνοι θέτουν και τα έργα που μπορεί η Περιφέρεια να συνδράμει.

Καταλήξαμε σε μια σειρά από έργα και παρεμβάσεις και ξεκινάμε τις διαδικασίες για να τα προχωρήσουμε. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση που μπορεί να καλυτερέψει την καθημερινότητα των πολιτών και στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας θα σταθούμε αρωγοί σε μικρά ή μεγαλύτερα έργα ανάπτυξης».