Στην Αγιασο Αθανασίου -Κυτελης- Επίσκεψη σε Θεομήτωρ, Ιατρείο, Αναγνωστήριο και σε Γυμνάσιο- Λύκειο


Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λέσβου, Χαράλαμπος Αθανασίου, επισκέφθηκαν την Αγιάσο

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λέσβου, Χαράλαμπος Αθανασίου, επισκέφθηκαν την Αγιάσο, συνοδευόμενοι από την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Εθελοντισμού, Δήμητρα Αλεξανδρή, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Γεωγραφικό Αντιδήμαρχο Αγιάσου, Μιχάλη Φραντζέσκο και τον Δημοτικό Σύμβουλο, Γιάννη Άνεμο.


Στο χωριό τους υποδέχθηκε η Πρόεδρος, Διαμάντω Ρουγκέλλη με την οποία μετέβησαν στο Ίδρυμα Κοινωνικής Προνοιας Αγιάσου «Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ». Στο Ίδρυμα, όπου τους περίμενε ο Πρόεδρος, Δημήτρης Παραδέλλης, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και περιθαλπομένους, στους οποίους η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού μοίρασε τρόφιμα.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Ιατρείο Αγιάσου, όπου άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιατροί και δεσμεύτηκε να καλυφθεί το συντομότερο δυνατό μία οργανική θέση Γενικού Ιατρού.

Μία έκπληξη περίμενε το Δήμαρχο Μυτιλήνης, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και όσους τους συνόδευαν, καθώς κατά την επίσκεψή τους στο Αναγνωστήριο Αγιάσου, τους υποδέχθηκαν τα περίφημα σαντούρια του Σωματείου, με τον Πρόεδρο, Κλεάνθη Κορομηλά.

Κατά την παραμονή του στο χωριό, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τον Γυμνασιάρχη, Γρηγόρη Αλεντά, όσο και με την Λυκειάρχη, Παναγιώτα Φραντζή, για τα προβλήματα που αφορούν στην εκπαίδευση και τους τομείς που μπορεί να βοηθήσει ο Δήμος Μυτιλήνης για την επίλυσή τους, ιδίως για την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών συγκροτημάτων της Αγιάσου.