Επαναδημοπρατείται ξανά μέχρι τέλος Ιουνίου το πολύπαθο 6ο Δημοτικό σχολείο Μυτιλήνης


Στις 22/6/2021  πραγματοποιήθηκε στο παλαιό Δημαρχείο συνάντηση με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του 6ου Δημοτικού σχολείου Μυτιλήνης  με  αφορμή ένα δημοσίευμα το οποίο ανέφερε ότι μπορεί  το έργο ανακατασκευής του σχολείου να απενταχθεί  .

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κος  Κύτελης Ευστράτιος, ο Αντιδημάρχος έργων κος Τζιμής Ευστράτιος, η Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου κα Κουκούλη Ταξιαρχούλα , τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού σχολείου (κα Κάπελα Μαρία-Κυριακή, Καβαρνού Βασιλική), και ο Προέδρος  με  τον Γεν .Γραμματέα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Μυτιλήνης  κος Καρέκος Παναγιώτης  και κος Καρίπης Παναγιώτης .

Αφού εκφράστηκαν οι εύλογες ανησυχίες, με βάση τα δημοσιεύματα, από την πλευρά του 6ου Δημοτικού σχολείου αλλά και της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων , ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος  Έργων κος Τζιμής Ευστράτιος μας διαβεβαίωσε  ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση το έργο να απενταχθεί και μάλιστα πρόκειται να επαναδημοπρατηθεί μέχρι τέλος Ιουνίου. Επίσης μας διευκρίνισε ότι ο εργολάβος θα εγκατασταθεί τον Σεπτέμβριο και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης θα είναι το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023 και ίσως  και νωρίτερα .

Τα κονδύλια για το έργο είναι δεσμευμένα οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας  σχετικά με την ανακατασκευή .

Κρατάμε λοιπόν από την συνάντηση αυτή την δέσμευση του Αντιδημάρχου έργων ότι το έργο προχωράει και το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023 θα έχει ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί στο εκπαιδευτικό προσωπικό .