Μυτιλήνη: Την σκότωσε, την εγκατέλειψε..συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος


Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Νέα διάσταση λαμβάνει το θανατηφόρο τροχαίο με την νεκρή 62χρονη γυναίκα στα Θερμα

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την (13-05-2021), στην Ε.Ο. Μυτιλήνης – Καλλονής στη Λέσβο (στο ύψος της περιοχής Θέρμα).

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Ι.Χ. φορτηγό όχημα οδηγούμενο από Αλβανικής καταγωγής ανδρα 60 ετών και δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 62χρονη Μυτιληνιά, ενώ κατά τον χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε θανάσιμα η οδηγός του δικύκλου.

Κατά την εξέλιξη της έρευνας, διακριβώθηκε ότι ο οδηγός του φορτηγού εγκατέλειψε με το όχημά του τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες. Ο προαναφερόμενος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος οδηγός του αγροτικού μετα την σύλληψη του και αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 60χρονος σε αλκοτέστ που του έγινε βρέθηκε να έχει καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ.