Ιππειος Λέσβου: Πυροβόλησε γατάκι επειδή του έσκιζε τις σακούλες σκουπιδιών


Το περιστατικό συνέβη στο Ίππειος το περασμένο Σαββατοκύριακο και καταγγέλθηκε από πολίτες στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου

Ένας άνδρας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Φιλοζωικού Σωματείου  «Κιβωτός» πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ ένα γατάκι στο Ίππειος το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρει η Κιβωτός, ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη  είχε το θράσος να δηλώσει σε γνωστούς του ότι πυροβόλησε το γατάκι επειδή ...έσκιζε τις σακούλες με τα σκουπίδια του.. «και έπρεπε να μάθει». Και όταν οι άνθρωποι άκουσαν τα λεγόμενά του και προφανώς εξανέστησαν τους απάντησε «έτσι είμαι εγώ» και «οποίος θέλει να έρθει να μου ζητήσει τον λόγο».

Οι  αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με την Κιβωτό  προσήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα  Αγιάσου Λέσβου και έκαναν καταγγελία για το περιστατικό. Ο δράστης προσήχθη στο Τμήμα, το όπλο του κατασχέθηκε ενώ ήδη σχηματίστηκε δικογραφία και έχει αποσταλεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

«Η Κιβωτός  Μυτιλήνης συγχαίρει τους μάρτυρες οι οποίοι σε ένα μικρό χωριό δεν  δίστασαν να πουν την αλήθεια και να καταγγείλουν ένα νταή και δολοφόνο ζώων! Είμαστε περήφανοι που είστε συμπολίτες μας! Όσο για τον δράστη, θα τα πούμε στο δικαστήριο», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Φιλοζωικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο η «Κιβωτός».