Καθάρισε το Νοσοκομείο Μυτιλήνης….


Συνεργείο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυτιλήνης βρέθηκε στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου κλάδεψε τα δένδρα, έκοψε τα χόρτα και περιποιήθηκε τον περιβάλλοντα χώρο.

Η παρέμβαση συνεργείου στον συγκεκριμένο χώρο ήταν αναγκαία, ώστε να ενισχυθεί η εικόνα του Νοσοκομείου στους επισκέπτες, ενώ το επόμενο διάστημα συνεργεία θα συνεχίσουν τον ευπρεπισμό και καλλωπισμό όλων των δημόσιων και δημοτικών κτηρίων του Δήμου.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Καμπούρης και τα μέλη του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στο Δήμαρχο Μυτιλήνης κο Ευστράτιο Κύτελη και τον Αντιδήμαρχο κο Φραντζέσκο Μιχάλη αρμόδιο Πολιτικής Προστασίας, Καθαρισμού παραλιών και κοπής χόρτων χωρικής αρμοδιότητας Δήμου Μυτιλήνης, για την άμεση συνδρομή και την άριστη ανταπόκριση στον καθαρισμού του αύλειου χώρου του Νοσοκομείου.

Το προσωπικό του Δήμου σε συνδυασμό με τον απαραίτητο εξοπλισμό (μηχανήματα) εργάστηκε πρόθυμα και μας παράδωσε έναν εμφανώς καθαρό και ευπρεπισμένο αύλειο χώρο αποδεικνύοντας ότι η συνεργασία μεταξύ των φορέων, λειτουργεί επ΄ ωφέλεια των κατοίκων του νησιού μας

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συνεργασία και για το άριστο αποτέλεσμα.