Στον Πολιχνιτο ο Χαράλαμπος Αθανασίου- Τι δήλωσε για το Κέντρο Υγείας και τον κόλπο Καλλονής


Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου, επισκέφθηκε τον Πολιχνίτο, προσκεκλημένος του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κ Δημητρίου Γιανναρέλλη.

Συνοδευόμενος από τον κ Γιανναρέλλη, το Μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Πολιχνίτου κ Παναγιώτη Κατοτριώτη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βρίσας κ Ευστράτιο Παράκοιλα και τον Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος του Λιμενικού ταμείου    κ Γεώργιο Καραθανάση, επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου, όπου είχε σύσκεψη με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αναφορικά με την στελέχωση του κέντρου και την καλλίτερη περίθαλψη των κατοίκων. Επίσης, μαζί με τους ανωτέρω,  επισκέφθηκε τον Σταθμό χωροφυλακής, όπου ενημερώθηκε από τον Διοικητή και τους Αστυνομικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της πλημμελούς αστυνόμευσης της περιοχής ευθύνης τους εξαιτίας της υποστελέχωσης της υπηρεσίας.

Στη συνέχεια μετέβη στο λιμάνι του Πολιχνίτου και συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου κ Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο όπου συζήτησαν προτάσεις για τη βελτίωση των λιμενικών εγκαταστάσεων.

Τέλος, είχε συνάντηση στην Σκάλα Καλλονής με τον Πρόεδρο του Αλιευτικού Συλλόγου κ Παναγιώτη Νανίδη και με μέλη του Συλλόγου, οι οποίοι του έθεσαν τα προβλήματα που ανακύπτουν στον κόλπο.

Ο κ Αθανασίου υποσχέθηκε ότι θα επιδιώξει, σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία και τον Διοικητή της Β΄ ΔΥΠΕ, να επιλυθούν τα υπάρχοντα προβλήματα, τονίζοντας ότι μέριμνα της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού είναι η άμεση αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που δυσκολεύει την καθημερινότητα των πολιτών.

Επίσης, τόνισε ότι η προστασία του Κόλπου Καλλονής αποτελεί προτεραιότητα της πολιτείας.

Ευχαρίστησε δε τους τοπικούς παράγοντες για την επιμέλεια με την οποία αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του τόπου τους.