"Ανέκδοτο η ολοκλήρωση της κοπής χόρτων στο δήμο δυτικής Λέσβου"Ανακοίνωση από την παράταξη του δήμου δυτικής Λέσβου "Ξεκινάμε" με επικεφαλή τον Νικόλαο Χήρα:

Την 17/5/2021, η κ. Ασανούλα Γιάννη – Κοκκινέλλη, η αρμόδια δηλαδή Αντιδήμαρχος για την κοπή των χόρτων μας ενημέρωνε κατά λέξη πως «οι εργασίες κοπής χόρτων σε όλους τους χώρους πρασίνου στα χωριά έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί». 

Πρόκειται για το πιο σύντομο ανέκδοτο που ακούσαμε τελευταία μιας και όχι μόνο δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες, αλλά στα περισσότερα χωριά δεν έχουν ξεκινήσει καν. 

  Αντί γέλιου, όμως, μας προκάλεσε μεγάλη ανησυχία επαληθεύοντας πως για την Δημοτική Αρχή προέχουν τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και όχι η ασφάλεια των συνδημοτών μας. 

Τη στιγμή που, ακόμα και τώρα, χωριά είναι αφημένα στην τύχη τους έρχεται η Δημοτική Αρχή να δηλώσει πως όλα είναι υπό έλεγχο. 

  Αντιλαμβάνεται ή όχι , η Δημοτική Αρχή μαζί με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, τι σημαίνει η ύπαρξη ξερών χόρτων εν μέσου θέρους μέσα στους οικισμούς του Δήμου και τι κινδύνους εγκυμονεί;  

Το πάθημα με την πτώση των δέντρων στον οικισμό των Αριανών δεν της έγινε μάθημα και τώρα δυστυχώς φαίνεται να οδεύουμε προς νέες περιπέτειες.    

  Σκοπός μας, όμως, δεν είναι τόσο να αναδείξουμε τα έργα και τις ημέρες της κ. Γιαννή, αλλά να ζητήσουμε την άμεση κοπή όλων των χόρτων από όλα τα χωριά του Δήμου μας.