Από τον πονοκέφαλο, στο Ιπποκράτειο με θρόμβωση – Τι λέει η 36χρονη από τη ΜυτιλήνηΣτο Ιπποκράτειο νοσοκομείο βρίσκεται από χθες η 36 γυναίκα από τη Μυτιλήνη, που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Για τα συμπτώματα που την οδήγησαν στο νοσοκομείο αλλά και γιατί διακομίσθηκε από το ένα νοσοκομείο στο άλλο στο T live.

«Καλά είμαι. Κάνω θεραπεία. Φαίνεται πως έχει περάσει ο κίνδυνος, είναι αντιμετωπίσιμη η κατάσταση μου» λέει στο T live. «Το μόνο σύμπτωμα που είχα λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό μου ήταν πονοκέφαλοι. Από εκεί άρχισαν όλα. Πήγα στο νοσοκομείο και τους είπα για τον εμβολιασμό και για τους πονοκεφάλους», αναφέρει η 36χρονη, μιλώντας για τα συμπτώματα που την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Και προσθέτει: «Μου έκαναν μια απλή εξέταση αίματος και είχα χαμηλά αιμοπετάλια, κλασσικό σύμπτωμα θρόμβωσης, σύμφωνα με τους γιατρούς. Με κράτησαν μέσα. Έμεινα τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης και για να είμαι σε ένα πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο οι γιατροί με συμβούλευσαν να έρθω στο Ιπποκράτειο».

Πηγή in.gr