Γνωστός τραγουδιστής εξομολογείται: «Ο Άγιος Ραφαήλ από την Μυτιλήνη.. μου έσωσε τη ζωή»- Δείτε ποιος είναι (PICS, VID)


Γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη και πέρασε σε μεγάλες αποκαλύψεις για τις δυσκολίες της προσωπική του ζωής...

Δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες της ζωής, αφού σε κάθε του συνέντευξη, θα αναφερθεί με κάθε λεπτομέρεια στα όσα έχει βιώσει αλλά και στο πώς τελικά κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια του.

Ο Χάρης Κωστόπουλος αυτή τη φορά, πέρασε σε μια βαθιά εξομολόγηση...

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον Χάρη Κωστόπουλο είχε φέρει στην Μυτιλήνη ο Αιολικός για μια μεγάλη συναυλία τον Αύγουστο του 2016 στο Πλωμάρι (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

-Αναλυτικά η συνέντευξη: 

Πιστεύετε στον Θεό; Ποια είναι η σχέση σας με τη θρησκεία;

Φυσικά και πιστεύω, θα ανάψω το κεράκι μου. Κάθε χρόνο πηγαίνω στον Άγιο
Ραφαήλ στη Μυτιλήνη και προσεύχομαι.

Έχετε κάποιο τάμα και πηγαίνετε στον Άγιο Ραφαήλ;

Μ' έχει βοηθήσει σε δύσκολα πράγματα στη ζωή μου. Σε δύσκολες καταστάσεις που ξεπέρασα και θεωρώ υποχρέωση μου να πάω στον Άγιο Ραφαήλ να ανάψω ένα
κεράκι. Είχα ένα πρόβλημα υγείας πριν πολλά χρόνια και ο Άγιος Ραφαήλ με έσωσε. Δεν θέλω να αναφερθούμε με περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα εκείνο. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις δύναμη από κάπου.


Πολλοί καλλιτέχνες εξομολογούνται τα πάθη τους, είτε είναι ο τζόγος, οι ουσίες, το ποτό και άλλα. Εσείς είχατε τέτοιου είδους αδυναμίες;

Εγώ είμαι στη νύχτα από δώδεκα χρονών. Με τα ναρκωτικά δεν είχα ποτέ καμία σχέση. Καπνίζω και πίνω και κανένα ποτό όταν θα πάω στη δουλειά μου. Δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να δοκιμάσω ουσίες και τέτοια.

Ωστόσο είναι αλήθεια ότι στον χώρο της νύχτα κυκλοφορούν ναρκωτικά; Εσείς βλέπετε να συμβαίνει αυτό;

Έχει τύχει να πάω για εμφανίσεις στην Γερμανία, στην Ολλανδία, στην Αυστραλία και την ώρα που τραγουδάω να μου προσφέρουν κοκαΐνη. Δεν μου αρέσουν οι ουσίες και γι' αυτό δεν έμπλεξα ποτέ.

Πως προέκυψε ο γάμος σε τόσο μικρή ηλικία; Είναι αλήθεια ότι παντρευτήκατε εικοσιτριών χρονών;

Βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο. Επίσης έπαιξε ρόλο το ότι στα 23 μου, είχα
την οικονομική δυνατότητα να συντηρήσω μια οικογένεια, αφού δούλευα
από πάρα πολύ μικρός. Ήθελα να κάνω οικογένεια, ήταν επιλογή μου.

Πηγή: ΧΑΙ