Γκρεμίστηκε το ISLAND CLUB στο Πλωμάρι σε μια “Αιολική” βραδιά με τον Χάρη Κωστόπουλο Live (Pics,vid)

Ο Χάρης Κωστόπουλος έκανε «ζημιές» στo Πλωμαρι και στο Island Club που εμφανίστηκε την Παρασκευή 19 Αυγούστου προς Σάββατο 21/08 2016!


 Ο Χάρης Κωστόπουλος «σήκωσε στον αέρα» το Island Club, την Παρασκευή που εμφανίστηκε μετά από κάλεσμα της διοίκησης του Αιολικού Μυτιλήνης και του Island Club.

Το μαγαζί γέμισε από νωρίς και ο λαϊκός καλλιτέχνης χάρισε μοναδικές στιγμές σε μια άκρως διασκεδαστική βραδιά με πλούσιο πρόγραμμα που περιελάμβανε δικά του αγαπημένα τραγούδια και άλλα άλλων καλλιτεχνών.

Ο Χάρης Κωστόπουλος αποθεώθηκε από το κατάμεστο ISLAND CLUB που τον έλουζε μέσα στα γαρύφαλλα σε σημείο να σταματάει πολλές φορές για να πάρει ανάσα.

Τα βεγγαλικά αλλά και τα καπνογόνα φυσικά έδωσαν άλλο χρώμα σε αυτό το μεγάλο event του καλοκαιριού στην Λέσβο.

Το Island Club δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα τις μεγάλες πίστες αφού οι θαμώνες χόρευαν πάνω και κάτω στα τραπέζια μέχρι τα ξημερώματα. 

Μπουκάλια, ποτά, σφηνάκια, μπύρες αλλά και μπουγέλο, νεανικά ερωτικά πειράγματα και κρυφές ματιές να ενώνουν όλες τις ηλικίες κάτω από τη φωνή του μεγάλου Χάρη Κωστόπουλου, ο οποίος έδινε πολύ πόνο. 

Μέσα στο κατάμεστο ISLAND CLUB ,το μόνο θα μπορούσε να διακρίνει κανείς το βράδυ εκείνο της Παρασκευής προς Σάββατο κάτω υπό το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού , ήταν μόνο, ατελείωτος χορός και διασκέδαση, υπό την μουσική υπόκρουση των μεγαλύτερων επιτυχιών του αγαπημένου τραγουδιστή.

Όλοι οι θαμώνες του Island σιγοτραγούδησαν το ''Την έκανα την αμαρτία'',''Αφού δεν πίνεις στην υγεια μου'',''Πρώτο θέμα'',''Βρείτε μου κάποια που να ΄χει αισθήματα'',''τι σου βρίσκω''και όλες τις αμέτρητες επιτυχίες του!!!! 

Ο Χάρης Κωστόπουλος ευδιάθετος καθόλα την διάρκεια του live ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Αιολικό και στην νέα του διοίκηση …μάλιστα ευχήθηκε μέχρι και champions league….Γιατί όχι;

Στην μεγαλύτερη φετινή εμφάνιση καλλιτέχνη στην Λέσβο το παρών έδωσαν σύσσωμη η νέα διοίκηση του Αιολικού με μπροστάρη τον πρόεδρο του Δ.Σ Γιάννη Μανουσο.  

Η έκπληξη από τις παρουσίες της βραδιάς, ήταν η εμφάνιση στα πρώτα τραπέζια του νεαρού επιχειρηματία Γιώργου Καραβατακη, μεγάλου χορηγού του Αιολικού αλλά και του επιχειρηματία από τον Πειραιά Νίκου Κοκλωνη.

Ο Αιολικός λοιπόν μαζί με την ιδιοκτησία του Island Club πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή καλοκαιρινή συναυλία-live σε όλη την Λέσβο, με ευχές από όλο τον κόσμο για άνοδο της ομάδας από την Μυτιλήνη στις επαγγελματικές κατηγορίες..

Το LesvosPost.com όπου ήταν μέγας χορηγός επικοινωνίας στο event παραβρέθηκε στο Πλωμάρι και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα. Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε όλες τις στιγμές του Χάρη Κωστόπουλου αλλά και των θαμώνων του Island Club.





PHOTO SOUTING: Στεφάνου Γεώργιος, Μαριλενα Σαχινι

Video: Στεφάνου Γεώργιος


PHOTO, VIDEO EDING: Στεφάνου Γεώργιος