Foxbet: Κίνητρο και ψυχολογία υπέρ του ΟΦΗ


Στη Super League Interwetten, οι ομάδες που «μάχονται» για την παραμονή (Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Λάρισα) παίζουν εκτός (με Βόλο, Απόλλωνα και Ατρόμητο, αντίστοιχα). Με την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ θα ασχοληθούμε σήμερα.

Εδώ θα βρεις τα κορυφαία προγνωστικα μπασκετ

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Για τον ΟΦΗ είναι ένας ακόμα τελικός παραμονής το ματς με τον Απόλλωνα, ευελπιστώντας ότι το έλλειμμα κινήτρου των γηπεδούχων και η καλή του ψυχολογία από τη σημαντική νίκη με ανατροπή επί του ΠΑΣ (2-1) θα μετρήσει. Η επιστροφή του Ντε Γκουζμάν από τραυματισμό δεν αποσυμφορίζει το πρόβλημα με τις απουσίες, το οποίο έχει διαλύσει τον σχεδιασμό φέτος στους φιλοξενούμενους. Πάλι λείπουν σημαντικοί παίκτες (Στάικος, Καστάνιος, Νέιρα ενδεικτικά), κατάσταση που έχει αποδυναμώσει τον ΟΦΗ σε κρίσιμα ματς.

Ο Απόλλωνας με την αλλαγή προπονητή δεν φαίνεται να κερδίζει κάτι. Ο Παράσχος ήξερε καλά την ομάδα που δημιούργησε κάτω από δύσκολες συνθήκες, ο Χάβος ακόμα τη μαθαίνει. Στα 2 ματς με τον νέο προπονητή, ο Απόλλωνας έχασε με 2-0 από την ΑΕΛ στη Ριζούπολη και αρκέστηκε στην ισοπαλία 1-1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ο ΟΦΗ έχει να πετύχει 2 σερί νίκες από τον περασμένο Νοέμβριο. Γνωρίζει πώς υπάρχει ο κίνδυνος, το τέλος της 3ης αγωνιστικής να τον βρει ξανά στη θέση των play out.

Προγνωστικό: Η μικρή πτωτική πορεία της τιμής των φιλοξενούμενων δεν αλλάζει την εικόνα που υπάρχει ότι αξίζει το «διπλό».

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τη Super League Interwetten στο Foxbet