Έρχονται στην Δυτική Λέσβο Πέτσας και Καραμανλής


Συνάντηση των επτά Δημάρχων των νεοσύστατων δήμων της χώρας στην Αθηνα

Στην Αθήνα, προσκεκλημένος του Αναπλ. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, βρέθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, σε μία συνάντηση των επτά Δημάρχων των νεοσύστατων δήμων της χώρας. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα ειδικά προβλήματα των νεοϊδρυθέντων δήμων και οι τρόποι που μπορεί το Υπουργείο να υποστηρίξει λύσεις, με το Δήμαρχο να μεταφέρει τα σχετικά αιτήματα του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γ. Μαχειμάρης, ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κ. Λέσσης, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γ. Κατσιβέλης, ο Δήμαρχος Σάμης Γ. Μονιάς-Νέτης, ο Δήμαρχος Βελβεντού Ε. Στεργίου και ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Α. Λυμπέρης.

Ο Δήμαρχος με την ευκαιρία της παρουσίας του στην πρωτεύουσα, είχε ακόμη προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνο Καραμανλή, για θέματα που ήδη ο Δήμος συνεργάζεται με το Υπουργείο και κυρίως για τα ζητήματα της μετά σεισμόν εποχής στην ευρύτερη περιοχή του Πολιχνίτου.

Στα αξιοσημείωτα της επίσκεψης του Δημάρχου στην Αθήνα όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κυβερνητικά στελέχη αλλά και με υπηρεσιακά Υπουργείων, η αποδοχή εκ μέρους των Υπουργών κ.κ. Καραμανλή και Πέτσα της πρόσκλησης του κ. Βέρρου για επίσκεψη στο Δήμο Δυτικής Λέσβου μέσα στο επόμενο διάστημα.