«Παράγουμε το μέλλον» από την ΟΝΝΕΔ Λέσβου


Την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 η ΟΝΝΕΔ Λέσβου επισκέφτηκε το ελαιοτριβείο του Ευστράτιου Μπότη στα Μιστεγνά Λεσβου και τις τυροκομικές εγκαταστάσεις Δ. Σαντζηλιώτης στη Λουτρόπολη Θερμή Λέσβου, στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας που έχει ξεκινήσει Πανελλαδικά η ΟΝΝΕΔ για τον πρωτογενή τομέα παραγωγής «Παράγουμε το μέλλον»

 

Αναλυτικά:

Κατά την διάρκεια και των 2 προγραμματισμένων επισκέψεων μας συζητήσαμε αναφορικά με την παραγωγή λαδιού και γάλακτος, τις δυσκολίες των παραγωγών καθώς και τις προοπτικές ενίσχυσης αυτών με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της παραγωγή τους.


Σαφέστατα δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στην επαγγελματική ενασχόληση και επιχειρηματική δραστηριότητα των νέων τόσο στην ελαιοπαραγωγή όσο και στην κτηνοτροφία 2 κομβικούς - παραγωγικούς τομείς του νησιού μας .

Έπειτα από την ολοκλήρωση των σημερινών επισκέψεων, ως ΟΝΝΕΔ Λέσβου θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας στην πλατφόρμα της ΟΝΝΕΔ που έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό.

Ως νέοι θα συνεχίσουμε να συζητάμε και να αλληλεπιδράμε με την τοπική κοινωνία, αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα της, συμβάλλοντας με τις παρεμβάσεις μας στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων.


Εκ του Γραφείου Τύπου της

ΟΝΝΕΔ Λέσβου.