Αντισηπτικό υλικό και μάσκες από τον Ροταριανό Όμιλο Μυτιλήνης στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης


παράδοση υγειονομικού υλικού στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης

Η 2484 Περιφέρεια Διεθνούς Ρόταρυ αναγνωρίζοντας την προσφορά, τόσο των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων, όσο και των σωμάτων ασφαλείας, προγραμμάτισε από την αρχή της πανδημίας σειρά ενεργειών που σκοπό έχουν την υλική αλλά κυρίως και την ηθική υποστήριξή τους.

Έτσι προσέφερε, για ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, μεγάλες ποσότητες υγειονομικού υλικού στα νοσοκομεία της περιφέρειάς μας.

Συνεχίζοντας τα προγράμματα αυτά προσφέρει σε διάφορες υπηρεσίες, μάσκες, αντισηπτικά, γάντια μιας χρήσεως και άλλα υλικά βοηθητικά στην αντιμετώπιση του κορονοϊού

Σε υλοποίηση αυτού του προγράμματος την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 αντιπροσωπία του Ροταριανού Ομίλου Μυτιλήνης αποτελούμενη από την πρόεδρο Ντίνα Σεβαστού, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Καλιάλη, τον Γ. Γραμματέα Ευστράτιο Κοκκώνη κ.α. ροταριανούς, παρέδωσε στον πλωτάρχη Γεώργιο Πουλίκα υπολιμενάρχη Λέσβου, παρουσία και άλλων λιμενικών αξιωματικών Αντισηπτικό υλικό και μάσκες μιας χρήσεως, για τις ανάγκες του προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης

Η πρόεδρος του Ομίλου τόνισε την μεγάλη προσφορά του Λιμενικού σώματος στην φύλαξη των θαλασσίων συνόρων, την διάσωση και περίθαλψη των προσφύγων και τις πολλαπλές τους υπηρεσίες, ευχαριστώντας τους.

Ανέφερε ότι η συμβολική σημασία της προσφοράς, γίνεται σε αναγνώριση των υπηρεσιών αυτών, συμπληρώνοντας πως θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό τους. Ο Υπολιμενάρχης Κ. Λ. Μυτιλήνης κ. Γεώργιος Πουλίκας ευχαρίστησε την πρόεδρο και τον Ρ.Ο. Μυτιλήνης για την προσφορά του και δήλωσε πως το Λιμενικό Σώμα θα βρίσκεται όπως πάντα στις επάλξεις κάνοντας το καθήκον του.