Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι Μυτιληνιοί κωπήλατες στους αγώνες αξιολόγησης Απριλίου της Εθνικής Ομάδας


Ολοκληρώθηκαν οι Αγώνες Αξιολόγησης Απριλίου της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας

Με κύριο χαρακτηριστικό τον έντονο συναγωνισμό και τις πολύ δυνατές κούρσες ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Κυριακής στο ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά ο Αγώνας Αξιολόγησης Απριλίου για την στελέχωση των Εθνικών Ομάδων Κωπηλασίας για τις επερχόμενες διεθνείς διοργανώσεις.

Μεγάλες επιδόσεις για τα Λεσβιακά Κουπιά, με τους Μυτιληνιούς κωπηλάτες να παίρνουν πολύ καλές θέσεις και να παραμένουν στη λίστα του Ομοσπονδιακού Προπονήτη, κ. Gianni Posstigline.

Από πλευράς του ΝΑΠΣΠ ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές είναι: στο αγώνισμα του Σκιφ Εφήβων, 2ος ο Ευστράτιος Τριανταφύλλου και 7ος ο Παναγιώτης Πινάκης, στο Σκιφ Νεανίδων, 6η η Τζουτζομήτρου Παρασκευή, ενώ για πρώτη φορά συμμετείχε στη διοργάνωση η Φερενίκη Κουνέλλη στο αγώνισμα του Σκιφ Νεανίδων, αφήνοντας μεγάλες προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια.

Από το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές είναι: στο αγώνισμα του Σκιφ Νεανίδων την 3η θέση, η Δήμητρα-Ελένη Κοντού, στο αγώνισμα της Δικώπου άνευ πηδαλιούχου, την 6η θέση οι Παναγιώτης Τεντολούρης και Χρήστος Λάσκαρης, ενώ για πρώτη φορά συμμετείχε στη διοργάνωση ο Ευστράτιος Κουρασαντζης στο αγώνισμα του Σκιφ Εφήβων και πήρε την 7η θέση στο μικρό τελικό, αφήνοντας μεγάλες προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια.

Στο αγώνισμα του Σκιφ Νεανίδων την 1η θέση πήρε η Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλλη.

Μετά τους αγώνες ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, κ. Gianni Posstigline κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους Μυτιληνιούς κωπηλάτες, ευχαρίστησε τους προπονητές των κωπηλατικών ομίλων της Λέσβου κ.κ. Θεόδωρο Πινάκη, Αριστείδη Βογιατζή, Αννα Ζαχαρίου και Κώστα Κωνστανταρα και δήλωσε ότι οι Μυτιληνιοί Κωπηλάτες είναι Μεγάλοι Μαχητές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΠΣΠ ΑΙΟΛΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την HELLENIC SEAWAYS και το Ταξιδιωτικό Πρακτορείο PICOLO TRAVEL, του κ. Ηλία Πίκολου για την χορηγία τους στις μετακινήσεις των αποστολών και την στήριξη τους στην προαγωγή του ναυταθλητισμού  των ακριτικών νησιών του Αιγαίου.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των αθλητών/τριών που στηρίζουν με κάθε τρόπο αυτή τη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών και των προπονητών.

Ευχόμαστε στον Αγώνα Αξιολόγησης του Καλοκαιριού που θα είναι ο καθοριστικός για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας Εφήβων - Νεανίδων να δούμε όλους τους Μυτιληνιούς Κωπηλάτες στη σύνθεση της.

  • Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του στοιχημαν και πραγματοποιείστε stoiximan εγγραφη νόμιμα σε μια από τις πιο αναγνωρισμένες στοιχηματικές στην Ελλάδα με δυνατότητα στοιχηματισμού σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, αλλά και πιο εξιδεικευμένων αθλημάτων όπως ποδόσφαιρο σάλας, μπιτς βόλεϊ, χάντμπολ, moto gp, esports, σνούκερ, darts, κ.α για pre-match και ζωντανό στοίχημα.