Απεβίωσε με κορονοιο τρόφιμος του γηροκομείου Αγίας Παρασκευής- Rapid Test σε νεκρή;


Απεβίωσε χτες στο νοσοκομείο Μυτιλήνης ηλικιωμένος τρόφιμος της «Ζαχάρειου» Μονάδας Υπερηλίκων Αγίας Παρασκευής, ο οποίος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ηλικιωμένος, με ήπια συμπτώματα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, εισήχθη σε κλινική covid και μέχρι τον θάνατό του, σύμφωνα με την ιατρική ενημέρωση, δεν διασωληνώθηκε, ούτε εισήχθη στη ΜΕΘ.

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης νοσηλεύονται και άλλοι δυο τρόφιμοι του ίδιου ιδρύματος

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο γηροκομείο Αγίας Παρασκευής είχαν βρεθεί πάνω από 20 θετικά κρούσματα τις προηγούμενες 2 εβδομάδες

Με αυτόν τον θάνατο αυξάνονται σε 44 οι νεκροί από την εμφάνιση της νόσου στην Λέσβο τον περασμένο Μάρτιο.

Σήμερα στο νοσοκομείο Μυτιλήνης νοσηλεύονται 19 ασθενείς, ένας εκ των οποίων στην ΜΕΘ

Rapid test σε νεκρή;

Την ίδια ώρα χτες κυκλοφόρησε η είδηση ότι στο δρόμο από την Αγία Παρασκευή για το κέντρο της Καλλονής απεβίωσε γυναίκα με κορονοϊό.

Την είδηση δημοσίευσαν πολλά τοπικά ΜΜΕ όπως και το LesvosPost, μάλιστα σχετική ανάρτηση έκανε και Αντιδήμαρχος του δήμου δυτικής Λέσβου, ο οποίος αργά το βράδυ την κατέβασε..

Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν πως η γυναίκα που μεταφέρονταν με πνευμονολογικο πρόβλημα στο ΚΥ Καλλονής εξέπνευσε λίγο πριν την παραλάβουν οι νοσηλευτές.

Μόλις το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου υγείας Καλλονής παρέλαβε την ηλικιωμένη, ο γιός της απέτισε να την κάνουν Rapid Test ενώ ήταν ήδη νεκρή.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι και ο γιος της που την μετέφερε και άλλα μέλη της οικογένειας είχαν νοσήσει τις προηγούμενες ημέρες με κορονοϊό.

Ο Γιατρός του Κ.Υ Καλλονής που εξέτασε την ηλικιωμένη παραβαίνοντας τους νόμους έκανε Rapid Test στην νεκρή ηλικιωμένη, το οποίο μάλιστα βγήκε αρνητικό.

Να τονίσουμε πάντως ότι παρόλο την μεγάλη διασπορά στο γηροκομείο Αγίας Παρασκευής εδώ και 2 βδομάδες ακόμα δεν έχει διενεργηθεί ΕΔΕ αλλά ούτε έχει παρέμβει εισαγγελέας.