Συνεχίζονται τα κορονοπαρτι- Δύσκολη νύχτα για τους αστυνομικούς στην Μυτιλήνη



Παρόλο τις συλλήψεις και τα πρόστιμα των τελευταίων ημερών αλλοδαποί μέλη ΜΚΟ δεν σταματάνε τα κορονοπαρτι στην Μυτιλήνη.

Χτες βράδυ μετά από καταγγελίες περιοίκων η αστυνομία παρενέβη ώστε να διαλύσει κορονοπαρτι 12 ατόμων σε νοικιασμένο διαμέρισμα στην Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη 1 γυναίκα αλλοδαπή μέλος ΜΚΟ ως η διοργανώτρια του πάρτι, όπου και της επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3000€ με την κατηγορία της παραβίασης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς της πανδημίας.

Στους υπόλοιπους 11 συμμετέχοντες επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300€.

Αυτή ήταν η 3η φορά τις τελευταίες 3 εβδομάδες όπου η αστυνομία χρειάστηκε να παρέμβει με σκοπό να διαλύσει μάζωξη αλλοδαπών μέλλων ΜΚΟ σε σπίτι στην Μυτιλήνη.


-Και απόπειρα ανθρωποκτονίας...

Χτες πάντως ήταν μια δυσκολη νύχτα για τους αστυνομικούς στην Μυτιλήνη καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα πολλά περιστατικά με αλλοδαπούς από το προσωρινό ΚΥΤ στο Μαυροβούνι Μυτιλήνης

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η αστυνομία συνέλαβε νεαρό αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράβαση του νόμου για τα όπλα και απλή σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, ο δράστης χθές το βράδυ, τραυμάτισε με μαχαίρι έναν ομοεθνή του με την αστυνομία άμεσα νά παρεμβαίνει ώστε να λήξη το συμβάν.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


-Και σφαγμένα ζώα...

Ένα άλλο περιστατικό που είχαν να αντιμετωπίσουν χτες βράδυ οι αστυνομικές αρχές της Μυτιλήνης το οποίο τείνει να γίνει καθημερινό φαινόμενο ήταν οι καταγγελίες κτηνοτρόφων στην περιοχή του ΚΥΤ στο Μαυροβούνι της Μυτιλήνης για πολλά σφαγμένα πρόβατα και κατσίκια.

Μετά τις καταγγελίες η αστυνομία σε σχετική έρευνα άμεσα εντόπισε και συνέλαβε δύο αλλοδαπούς διαμένοντες στο ΚΥΤ στο Μαυροβούνι ως υπαίτιους της σφαγής των ζώων.