Κλαδεύει τα ψηλά δένδρα ο Δήμος Δυτικής Λέσβου


Συνεχίζονται οι εργασίες κοπής ψηλών δέντρων από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Δυτικής Λέσβου σε όλα τα χωριά των δημοτικών ενοτήτων.

Τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κλαδέματος στα πλατάνια της Άντισσας όπου αφαιρέθηκαν σάπια κλαδιά, έγινε αραίωμα και σημαντική μείωση του ύψους τους και για το τελικό αποτέλεσμα βοήθησαν καθοριστικά η εταιρία «ΑΚΤΩΡ» με την επιστράτευση του εξαιρετικού χειριστή της κ. Ζήση Χατζημασούρα, αλλά και την υποστήριξη του Προέδρου της Άντισσας Κυριάκου Καραμιχαήλ.

Αντίστοιχες εργασίες ολοκληρώθηκαν αυτές τις ημέρες και στον Άγιο Ιωάννη του Κεραμίου, στον Πολιχνίτο αλλά και στην Σκάλα Ερεσού.

Κοπή ψηλών δέντρων έγινε και στο Γυμνάσιο-Λύκειο Άγρας, αλλά και στο δημοτικό σχολείο της Φίλιας.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Ασανούλα Γιαννή- Κοκκινέλλη ευχαριστούν για μία ακόμη φορά τους εργαζομένους του δήμου για το αποτέλεσμα της δουλειάς με την Αντιδήμαρχο να ενημερώνει ότι τα κλαδέματα θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου, βάσει του σχετικού προγραμματισμού.