Αναβρασμός στον εμπορικό κόσμο της Καλλονής για την υποβάθμιση των ΕΛΤΑ


Ανακοίνωση από τον εμπορικό σύλλογο Καλλονής σχετικά με υποβάθμιση  των ΕΛΤΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 

                   

 Αξιότιμοι κύριοι,

Στις  11/1/2021  ο Εμπορικός σύλλογος Καλλονής  είχε   εκφράσει την δυσαρέσκεια μας   σχετικά  με το γεγονός της μεταφοράς του Ταχυδρομείου της Πέτρας στη Μήθυμνα κατόπιν απόφασης της κεντρικής διοίκησης των ΕΛΤΑ, ποτέ  δεν λάβαμε μια απάντηση  σχετικά από κανέναν.

Στις 30/3/21  μάθαμε από τα Μ.Μ.Ε      σχετικά με την  ΥΠΟΒΆΘΜΙΣΗ    των ΕΛΤΑ   της Καλλονής  από  ΚΕΝΤΡΙΚΟ  πρακτορείο    σε μονοπρόσωπο.

Μιλήσαμε   με τον προϊστάμενο  των ΕΛΤΑ  της Καλλονης ο οποίος    είναι σε απόγνωση   λέγοντας  μας  ότι αντί να     ενισχυθεί  η υπηρεσία   με προσωπικό  σε αντίθεση αποδυναμώνεται . 

 Ένα τέτοιο γεγονός υποβάθμισης ΑΚΟΜΗ μιας ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ στον τόπο μας  είναι  ιδιαιτέρως δυσάρεστη για ΟΛΟΥΣ μας καθότι όχι μόνο δυσχεραίνει την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Καλλονής και όχι μόνο  αλλά γιατί   καθώς υποβαθμίζεται   μια υπηρεσία από πολλές απόψεις όπου είναι  καίρια για τους κατοίκους της περιοχής μας. 

  Με βάση τα ανωτέρω παρακαλούμε θερμά να επανεξετάσετε την απόφαση και ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών  και γενικά της κοινωνίας μας.

Το Δ.Σ   και  τα μέλη   του Εμπορικού Συλλόγου Καλλονής.