Εκτός ΕΠΟ ο Ψαρροπουλος... πάει Ολυμπιακή Επιτροπή



Εκτός ΕΠΟ φαίνεται πως θα μείνει ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Σταύρος Ψαρρόπουλος καθώς το όνομα του δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτά που έθεσαν υποψηφιότητα για την Εκτελεστική Επιτροπή στις εκλογές της 27ης Μαρτίου . 

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ μετά την εξέλιξη που υπήρξε με την υποψηφιότητα Ζαγοράκη και τα όσα συμβαίνουν στην Ομοσπονδία, θέλησε προφανώς να διαχωρίσει την θέση του και να μην συμμετάσχει σε μια διαδικασία που όπως φαίνεται θα τραβήξει εις μακρόν.

 Και αυτό γιατί ενώ μέχρι χτες όλοι ήξεραν πως ο Ζαγοράκης θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος, σήμερα εμφανίστηκε και δεύτερη υποψηφιότητα, αυτή του Κωνσταντίνου Νίκα, Προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας. Παράλληλα στους 11 που θεωρούνταν δεδομένη η εκλογή τους, προστέθηκαν ως υποψήφιοι για μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και νέα πρόσωπα. 

Ο Παντελής Καφές (υποδεικνύεται από την ΕΠΣ Λασιθίου), ο Άγγελος Χαριστέας (υποδεικνύεται από την ΕΠΣ Κέρκυρας), ο Γιώργος Ανατολάκης (πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά), ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (υποδεικνύεται από την ΕΠΣ Ρεθύμνου), ο Κώστας Κωνσταντινίδης (πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων) και η Βίκυ Δημητρακοπούλου (είναι γυναίκα του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας, Άρη Κουλούρη) διεκδικούν μια θέση. 

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς λοιπόν, αυτές οι εκλογές είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά παρασκηνιακές και το σίγουρο είναι ότι όποιος ανακατευτεί μάλλον θα «καεί», είτε έτσι είτε αλλιώς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο Σταύρος Ψαρρόπουλος δεν θα μείνει ανενεργός, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα βρίσκεται στην νέα διοίκηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής