ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Προσήχθη ο οδηγός του μαύρου ΒΑΝ που φέρεται να «παρενοχλούσε» κοπέλες στην Μυτιλήνη (PIC)

 

Στην προσαγωγή ενός άντρα ηλικίας μεταξύ 35-40 ετών προχώρησαν πριν από λίγη ώρα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να επιτίθεντο σε κορίτσια, παρενοχλώντας τα σεξουαλικά.

Η υπόθεση ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, όταν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, υπήρχαν αναφορές για ένα μαύρο βανάκι και έναν άντρα ο οποίος έστηνε καρτέρι και παρενοχλούσε κορίτσια, φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να τα κυνηγάει στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Ο άγνωστος μέχρι σήμερα άντρας εμφανίστηκε σε χωριά της Δυτικής Λέσβου αρχικά, αλλά τις τελευταίες ημέρες οι καταγγελίες εις βάρος του έρχονταν από την πόλη της Μυτιλήνης.

Οι κοινοποιήσεις των καταγγελιών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και οι περιγραφές των παρολίγο θυμάτων, κινητοποίησαν την αστυνομία, η οποία συνέλεξε πληροφορίες για το μαύρο όχημα, και σήμερα το πρωί το εντόπισε και το ακινητοποίησε.

ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΑΝ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvospost πρόκειται για Γερμανό ο οποίος εργάζεται σε ΜΚΟ, ο οποίος ωστόσο αρνείται κάθε κατηγορία.

Όπως μάλιστα μας έλεγαν αστυνομικές πηγές, το πιθανότερο είναι να αφεθεί ελεύθερος τις επόμενες ώρες, καθώς δεν στοιχειοθετείται καμία κατηγορία, από την στιγμή που δεν έχει γίνει κάποια μήνυση ή έστω επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και οι όποιες καταγγελίες έχουν γίνει μέσω διαδικτύου και ανεπίσημα.

 

UPDATE 12:25

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αστυνομία δεν προχώρησε σε σύλληψη αλλά προσαγωγή, και μετά την κατάθεση του πριν λίγη ώρα αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν υπήρχε καμιά καταγγελία εις βάρος του