Foxbet: Combo για την ομάδα του Μπακασέτα, ρίσκο στο Λιντς – Κρίσταλ Πάλας


Στο Αγρίνιο με το κρίσιμο ματς του Παναιτωλικό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται η αγωνιστική στη Super League Interwetten. Αρκετές απουσίες αντιμετωπίζει η πρωτοπόρος της La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης στην υποδοχή της Θέλτα.

 

Ανακάλυψε τα κορυφαία προγνωστικα ποδοσφαιρου

 

Μαλάτιασπορ – Τραμπζονσπόρ (18:00)

Ξεκινάμε με το ματς που ολοκληρώνει την 24η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig. Τρεις αγώνες χωρίς νίκη και δύο συνεχόμενες ισοπαλίες μετρά η Μαλάτιασπορ. Στη μέση της βαθμολογίας, σε απόσταση από την κόκκινη γραμμή, αλλά και χωρίς βλέψεις για ψηλότερα.

«Τρένο» η Τραμπζονσπόρ «τρέχει» σερί 6-1-0 και «φλερτάρει» με την 4η θέση αν κερδίσει σήμερα. Στο τελευταίο ματς κέρδισε 1-0 την Ντενιζλίσπορ με σκόρερ τον Μπακασέτα στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα. Αήττητη στις 9 τελευταίες εξόδους της (6-3-0), στις πέντε πιο πρόσφατες σημειώθηκαν τουλάχιστον 2 γκολ και συνοδεύτηκαν όλες με G/G.

Προγνωστικό: Σκεφτήκαμε το διπλό, το οποίο πληρώνει ικανοποιητικά, ωστόσο η ευκολία που δέχεται γκολ η φιλοξενούμενη μάς έστρεψε στον πιο επιφυλακτικό συνδυασμό του Χ2 με το Over 1,5, που βρίσκεται στο 1.92.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά από το Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet