Κ.Υ Μυτιλήνης «Fake news η εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας».. Fake και οι προσκλήσεις;

 


Η Συντονίστρια του Κ.Υ Μυτιλήνης Ελεονώρα Μανιάτη-Ωραιοπούλου απαντά και διαψεύδει το χθεσινό μας άρθρο για την κοπή βασιλόπιτας στο Κέντρο Υγείας και μάλιστα με μπουφέ.

Πάντως η συντονίστρια δεν αναφέρει πουθενά τι τελικά ήταν αυτή η πρόσκληση που κυκλοφόρησε και μας κατήγγειλαν ακόμα και καλεσμένοι

Δηλαδή έβγαλαν προσκλήσεις για 3-4?? άτομα όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της;

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ανακοίνωση του ΚΥ Μυτιλήνης:

Το Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης διαψέυδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα που εμπλέκουν τη Μονάδα μας σε δήθεν εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας. Δηλώνω ότι στους δύσκολους καιρούς μας, όχι μόνο γνωρίζουμε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας, άλλα είμαστε και εκείνοι που παροτρύνουμε για την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας.

Ιδιαίτερα δε, όταν στην Μονάδα μας έχουν την έδρα τους οι κινητές Μονάδες και από εδώ ξεκινούν οι ιχνηλατήσεις για όλη τη Λέσβο.

Επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματος μου, καταγγέλλω τη διαστρέβλωση και τη διόγκωση που επιχειρήθηκε να γίνει, στην πρόθεση μου να κοπεί συμβολικά για το καλό, μια Βασιλόπιτα με 3-4 άτομα στο χώρο αυτό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μονάδα μας βάλεται με “fake news” , πίσω από τα οποία προφανώς βρίσκονται υποκινητές και κύκλοι που επιχειρούν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη της κοινωνίας για τους εργαζομένους της Δημόσιας Περίθαλψης που είναι εκείνοι που δίνουν την σκληρή μάχη στην πρώτη γραμμή.

Εκείνοι που ψάχνουν για ειδήσεις εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης σε μια εποχή που τέτοια “προϊόντα” έχουν ζήτηση,  χτυπήσαν λάθος πόρτα.

 

Με εκτίμηση

Η Συντονίστρια του Κ.Υ Μυτιλήνης

Ελεονώρα Μανιάτη-Ωραιοπούλου