Στην «φάκα» της αστυνομίας οι ληστές επιχείρησης στην Μυτιλήνη και σχολείου στην Γέρα


Εξιχνιάστηκε περίπτωση διάρρηξης - κλοπής σε επιχείρηση στη Λέσβο

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί (ανήλικος και ενήλικος) και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση διάρρηξης-κλοπής, που διαπράχθηκε πρώτες πρωινές ώρες την (02-02-2021) σε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί (ανήλικος και ενήλικος), οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, οι παραπάνω δράστες, δρώντας από κοινού, μπήκαν στην προαναφερόμενη επιχείρηση, παραβιάζοντας είσοδο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -1.300- ευρώ, ενώ προκάλεσαν και φθορές.

Δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, γονέων του ανήλικου δράστη, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

 

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε σχολείο στη Λέσβο

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ανήλικος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε απογευματινές ώρες την (01-02-2021) σε σχολείο στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο.

Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκε ως δράστης, ανήλικος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, ο παραπάνω ανήλικος μπήκε στο προαναφερόμενο σχολείο και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα (κουβέρτες, μαξιλάρια και παιχνίδια).

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε σε βάρος ημεδαπής, συγγενή του ανήλικου δράστη, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το σύνολο των κλοπιμαίων.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας.