Στηρίζει την μηχανοκίνητη πορεία ο Ταξιάρχης Βέρρος



Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος σχετικά με την «επέτειο» των γεγονότων στην Καράβα και στο Διαβολόρεμα.

«Έναν χρόνο μετά, η επιμονή μας, με τεράστιο προσωπικό και πολιτικό κόστος να κάνουμε τα αυτονόητα, υπερασπιζόμενοι ως αυτοδιοικητικοί τις αποφάσεις του δημοτικού μας συμβουλίου και ως πολίτες το μέλλον του νησιού μας, δικαιώνει τη στάση μας.

Την δικαιώνει γιατί:

Επιτέλους είδαμε να σύνορά μας να φυλάσσονται.

Επιτέλους είδαμε τις ροές να μειώνονται.

Επιτέλους είδαμε τις διαδικασίες ασύλου να επιταχύνονται.

Έναν χρόνο μετά, τα διαχρονικά αιτήματα των κατοίκων της Λέσβου παραμένουν όμως επίκαιρα. Εξακολουθούμε να ζητάμε την υπεσχημένη από όλες τις κυβερνήσεις αποσυμφόρηση του νησιού για να μπορεί να γίνει ουσιαστική συζήτηση για το πώς θα διαχειριστούμε το μέλλον.

Έναν χρόνο μετά οφείλουμε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο μας, έχοντας στο νου μας ότι βρισκόμαστε σε μία διαπραγμάτευση για το μέλλον των παιδιών μας. Όχι για το μέλλον της πολιτικής μας ζωής. Έχοντας πάντα στο νου μας, πως πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα που είχαμε τότε στην Καράβα και στο Διαβολόρεμα για να μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο».

Πέραν της δήλωσης ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος εκφράζει και την στήριξή του στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι επιτροπές Αγώνα Λ. Θερμής και Μανταμάδου στις 28 Φεβρουαρίου, στην επέτειο του ενός χρόνου από την αποφασιστική αντίδραση του λαού της Λέσβου ενάντια στην κατασκευή δομής στην Καράβα.