Στην τελική ευθεία και με υπογραφή Μουτζούρη η αποκατάσταση σημαντικών επαρχιακών οδών στην Λέσβο


Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, υπέγραψε την 12.02.21 παρουσία  των Προέδρων των ενδιαφερομένων Κοινοτήτων, τις συμβάσεις κατασκευής των παρακάτω δυο σημαντικών συγκοινωνιακών έργων:

 

-          ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΛΟΥΤΡΩΝ – ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΥΔΙΑΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 541.947 ΕΥΡΩ (μετά την έκπτωση)

-          ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΩΝ ΘΕΡΜΗΣ – ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΗΣ – ΥΨΗΛΟΜΕΤΩΠΟΥ – ΣΤΥΨΗ (Β΄ΦΑΣΗ) ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 753.510 ΕΥΡΩ (μετά την έκπτωση).

Στην διαδικασία παρευρέθησαν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Απόστολος Αλατζάς, ο ειδικός Σύμβουλος Γιώργος Σίμος, η Προϊσταμένη της Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Αφροδίτη Κουρογένη, ο ανάδοχος εργολάβος, καθώς επίσης και οι Πρόεδροι Λουτρών Βασίλης Μαμώλης, Θερμής Δημήτρης Σγουρέλλης, Μανταμάδου Χαράλαμπος Τζελαίδης, Πελόπης Μαρία Κεχαγιά, Υψηλομέτωπου Ιγνάτης Μανάβης   και Στύψης Νίκος Δρακούλης.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε για μια ακόμη φορά πως έργα που έχουν να κάνουν με την οδική ασφάλεια των πολιτών και την αναβάθμιση της ποιότητας των περιοχών που έχουν αναπτυξιακή προοπτική, είναι σε πρώτη προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή.

Από την πλευρά τους  οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, ευχαριστώντας θερμά τον Περιφερειάρχη, για το γεγονός πως έργα που έχουν εδώ και χρόνια μείνει στάσιμα, συνεχίζονται. Τόνισαν δε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνεργάζεται με τις κοινότητες σε μια δύσκολη συγκυρία για αυτές.